Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και τον 24χρονο Κ. Ρόπα ο Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
30 Αυγούστου 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμη προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Αστέρας Πετριτή, αφού κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμη προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Αστέρας Πετριτή, αφού κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ του. Αυτή τη φορά πήρε αμυντικό ποδοσφαιριστή, νέος αρχικά αφού είναι 24 ετών, αλλά με παραστάσεις στην Γ΄ Εθνική, τελευταία έπαιξε στον Αμβρυσσέα (4ος στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν που έληξε στον 3ο Όμιλο).

Η ομάδα του λιμανιού δεν θα σταματήσει να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να ολοκληρωθεί η φετινή της ενίσχυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι είναι κοντά και σε άλλη προσθήκη.

 

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ρόπα. Ο 24χρόνος αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ηλυσιακό, στον Χαραυγιακό, στον Πανιώνιο, ενώ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Αμβρυσσέα Διστόμου. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια