Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι όμιλοι και οι κληρώσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα 

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΚΑΒΔΕ
30 Αυγούστου 2022 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν οι κληρώσεις από την ΕΣΚΑΒΔΕ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στα οποία θα πάρουν μέρος και ομάδες από την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν οι κληρώσεις από την ΕΣΚΑΒΔΕ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στα οποία θα πάρουν μέρος και ομάδες από την Κέρκυρα.

Για το πρωτάθλημα εφήβων συμμετοχή δήλωσαν 3 ομάδες, ο Φαίακας, ο Κερκυραϊκός και ο Ναυσίθοος που αποτελούν τον 4ο Όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ, με το πρόγραμμα να φέρνει την 1η αγωνιστική αντιπάλους τον Κερκυραϊκό με τον Ναυσίθοο (ρεπό ο Φαίακας) ενώ τη 2η αγωνιστική παίζουν  Ναυσίθοος – Φαίακας και την 3η αγων. Φαίακας – Κερκυραϊκός.

Στο πρωτάθλημα παίδων έχουμε περισσότερες ομάδες από την Κέρκυρα, οι οποίες σχηματίζουν τον 4ο όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ και είναι Φαίακας, ο Κερκυραϊκός, ο Ναυσίθοος (με δυο ομάδες), ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας και ο ΑΟ Αλυκών. Την 1η αγωνιστική παίζουν Ναυσίθοος Β΄- Φαίακας, Κερκυραϊκός  - Πήγασος, Ναυσίθοος – ΑΟ Αλυκών.

Στην κατηγορία των κορασίδων θα πάρει μέρος ο Κερκυραϊκός και θα είναι στον 2ο Όμιλο μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα (2 ομάδες) και Σ.Κ. Γιάννενα, ενώ στο πρόγραμμα την 1η αγωνιστική θα έχουμε ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΣ Γιάννινα Β΄και Σ.Κ. Γιάννενα – Κερκυραϊκός.

Τέλος στην κατηγορία των παμπαίδων ο 4ος Όμιλος θα είναι με ομάδες της Κέρκυρας που είναι οι: Φαίακας, ο Κερκυραϊκός (με δυο ομάδες), ο Ναυσίθοος,  ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας και ο ΑΟ Αλυκών. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Πήγασος –Ναυσίθοος, Κερκυραϊκός –Φαίακας, Κερκυραϊκός Β΄ - ΑΟ Αλυκών.

Τέλος θα έχουμε και ένα τουρνουά ΜΙΝΙ 2010, για παιδιά μικρότερης ηλικίας, γεν. το 2010 και μετά στο οποίο τέσσερις ομάδες της Κέρκυρας θα πάρουν μέρος, ενταγμένες στον 4ο Όμιλο και είναι ο Φαίακας, ο Κερκυραϊκός, ο Ναυσίθοος και ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια