Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση και κλήρωση πρωταθλημάτων υποδομών

ΕΠΣΚ – ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ & ΥΠΟΔΟΜΕΣ
29 Αυγούστου 2022 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση το μεσημέρι της Δευτέρας ενημέρωσε για τις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου, που θα γίνουν την Τετάρτη στην αίθουσα του Συνδέσμου των διαιτητών,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση το μεσημέρι της Δευτέρας ενημέρωσε για τις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου, που θα γίνουν την Τετάρτη στην αίθουσα του Συνδέσμου των διαιτητών, τονίζοντας (πολύ σωστά) ότι λόγω της υγειονομικής κατάστασης μόνο εκπρόσωποι των ομάδων θα μπορούν να είναι στην αίθουσα.

Όμως σημασία έχει ότι αμέσως μετά τις κληρώσεις θα υπάρξει συνάντηση-συζήτηση για τα πρωταθλήματα υποδομών, το πλέον σημαντικό κομμάτι του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου θα λέγαμε που πρέπει να προσεχθεί.   

Το δελτίο τύπου

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 31.08.2022 μετά τις κληρώσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων Υποδομών για την διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Υποδομών.
 
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι να προσέλθουν στα Γραφεία των Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας (ΕΑΑΚ) στις 20.30.
 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί στις κληρώσεις θα παραβρίσκονται μόνο εκπρόσωποι των σωματείων και ΜΜΕ εφόσον το έχουν αιτηθεί».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια