Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τζανής από την Κοζάνη στο ματς του Αστέρα Πετριτή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
29 Αυγούστου 2022 / 16:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν τα ματς της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος οι οποίοι θα γίνουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου και υπάρχει κερκυραϊκό ενδιαφέρον.

ΑΘΗΝΑ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν τα ματς της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος οι οποίοι θα γίνουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου και υπάρχει κερκυραϊκό ενδιαφέρον. Αυτό γιατί θα πάρει μέρος ο Αστέρας Πετριτή σαν κυπελλούχος Κέρκυρας 2022 και θα αγωνιστεί στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουτσελίου.

Όπως η Ομοσπονδία.. «Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται οι ορισμοί της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τους αξιωματούχους διαιτησίας της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23».  Επίσης στο πρόγραμμα αναφέρεται ότι το ματς θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο Ιωαννίνων και διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Τζανής από την ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ βοηθοί θα είναι οι Αλέξανδρος Δρουδάκης, Γεώργιος Μπόλης και οι δυο από τα Γρεβενά.

Βέβαια το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον Αστέρα είναι η διαιτησία, αφού το ματς αυτό περισσότερο το βλέπει σαν προετοιμασίας για την Γ΄ Εθνική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάει να κερδίσει.  

Μάλιστα η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣ Κέρκυρας, για να διευθύνει το ματς στην Θεσπρωτία ανάμεσα σε Νέα Σελεύκεια και Αστέρα Σταυρού, με διαιτητή τον Γιώργο Φίτσα και βοηθούς τον Γεράσιμο Μιχαλά και την Στεφανία Σατκλίφ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια