Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγή ημερομηνίας σχολής UEFA-C πάει 19/9

ΕΠΣΚ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
26 Αυγούστου 2022 / 16:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την σχολή UEFA C που θα γίνει στο νησί μας από την ΕΠΣΚ σε συνεργασία με την ΕΠΟ,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την σχολή UEFA C που θα γίνει στο νησί μας από την ΕΠΣΚ σε συνεργασία με την ΕΠΟ, είναι αιτία να μετατεθεί κατά δυο εβδομάδες η ημέρα έναρξης. Λογικό είναι, αφού για να πάρει κανείς μέρος χρειάζονται δέκα (10) διαφορετικά έγγραφα και δεν μπορεί κανείς να «τα μαζέψει» σε λίγες μέρες. Μια μικρή μετάθεση δεν βλάπτει, δίνει όμως τη δυνατότητα και σε άλλα άτομα που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τη σχολή να το κάνουν.

Όμως μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Κέρκυρας που είναι πίσω από το κλειστό στο ΕΑΚΚ. Όσο για τα πρακτικά, ορίστηκε το ΕΑΚΚ, ενώ το γήπεδο του Ολύμπου είναι η εναλλακτική λύση. Θεωρούμε ότι πρέπει να βρέχει πολλές μέρες για να βγει (αν ξαναβγεί) χόρτο στο ΕΑΚΚ, οπότε η λογική λέει ότι το γήπεδο του Ολύμπου θα φιλοξενήσει τους επόμενους διπλωματούχους προπονητές.  

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

 

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν κοινής απόφασης του τμήματος Εκπαίδευσης Προπονητών της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κέρκυρας, λόγω τεχνικών δυσκολιών στην έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, η προγραμματισμένη σχολή UEFA C για τις 5 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 19 με 25 Σεπτεμβρίου 2022 (1η φάση).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επισπεύσουν τις διαδικασίες έκδοσης των απαραίτητων δικαιολογητικών που έχουν ήδη κοινοποιηθεί, και να τα υποβάλλουν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] , όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο δελτίο τύπου».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια