Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμφώνησε με Τάσο Μοναστηριώτη ο Αχιλλέας Νυμφών

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
25 Αυγούστου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αχιλλέας Νυμφών είχε μια πολύ καλή παρουσία πέρσι στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Κώστα Χριστοφοράκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αχιλλέας Νυμφών είχε μια πολύ καλή παρουσία πέρσι στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Κώστα Χριστοφοράκη. Όμως ο διορισμός του (είναι καθηγητής φυσικής αγωγής) σε σχολείο εκτός Κέρκυρας, ανάγκασε τις δυο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους. Η αναζήτηση νέου προπονητή για τον Αχιλλέα κράτησε λίγες μέρες, αφού έψαχνε το καλύτερο για το σωματείο και τελικά το βρήκε.

Ο Τάσος Μοναστηριώτης είναι αυτός που συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα των Νυμφών και με αυτόν θα βαδίσει τη φετινή σεζόν. Πρόκειται να νέο και φιλόδοξο προπονητή, επειδή όμως τον γνωρίζουμε πολύ καλά, είναι εξαιρετικά κατηρτισμένος (με σεμιονάρια πολλά και στο εξωτερικό), έχει πάρα πολλές γνώσεις και δουλεύει  πάρα πολύ. Ήταν η καλύτερη επιλογή για την ομάδα, θεωρούμε ότι θα κάνει έργο στην ομάδα, ένα παιδί με αρχές και αξίες που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο.

 

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα

 

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον προπονητή Τάσο Μοναστηριώτη. Ο Τάσος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και διπλώματος SmartFootball της ισπανικής ομοσπονδίας.

Παλαιότερα έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ολύμπου, στην ΠΑΕ Κέρκυρα U15 και U19 καθώς και στην ανδρική ομάδα του Ολύμπου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του με υγεία!».

Βέβαια ο Τάσος θα πρέπει να ετοιμάσει μια διαφορετική ομάδα από πέρσι, αφού ο Αχιλλέας ενημέρωσε ότι έξι συνολικά ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν και αυτοί είναι οι Σπύρος Σόκαλης, Σπύρος Δένδιας, Δημήτρης Τζουρμάνας, Άγγελος Μπακοχρήστος, Γιάννης Καλούδης και Αλέξανδρος Κωστελέτος. Ουσιαστικά η μισή βασική ομάδα, αλλά και ενισχύεται ο Αχιλλέας, αλλά έχει και πίσω του μια πολύ καλή Ακαδημία που του δίνει παιδιά για την ανδρική ομάδα. Ο νέος προπονητής που έχει δουλέψει πολύ και με τα παιδιά, είναι ιδανικός για το «πάντρεμα» παλιών και νέων παικτών.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια