Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σχολή προπονητών UEFA-C στην Κέρκυρα

ΕΠΣΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
23 Αυγούστου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας μπόρεσε να πάρει έγκριση για να γίνει στο νησί σχολή προπονητών UEFA C το Σεπτέμβρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας μπόρεσε να πάρει έγκριση για να γίνει στο νησί σχολή προπονητών UEFA C το Σεπτέμβρη. Η ανάγκη πλέον κάθε σωματείο να έχει διπλωματούχο προπονητή δημιούργησε νέες συνθήκες και παρ΄ ότι τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας είναι πάνω από 50, δίνεται η ευκαιρία να δημιουργηθούν νέα μέλη με την σχολή. Βέβαια η κατηγορία αυτή για τους διπλωματούχους καλύπτει Β΄ και Γ΄ κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων (για την Α΄ κατηγορία απαιτείται δίπλωμα UEFA B΄). Στη σχολή αυτή βεβαίως εκτός από Κερκυραίους, θα μπορούν να έλθουν να την παρακολουθήσουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι και είναι το πρώτο σκαλοπάτι για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν δυνατότητα να είναι προπονητές σε κάποια ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε και τυπικά η Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C στο νησί μας. Η ημερομηνία έναρξής της σχολής ορίσθηκε η 5η Σεπτεμβρίου 2022 (πρώτη φάση). Είναι μια ευκαιρία για την ουσιαστική πιστοποίηση των προπονητών ποδοσφαίρου, σημειωτέων ότι βάσει της ολιστικής μελέτης, του Νέου Αθλητικού νόμου και του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, είναι υποχρεωτική η πρόσληψη προπονητών ποδοσφαίρου σε όλες τις ομάδες.

Η δήλωση συμμετοχής δεν κατατίθεται στην Ένωση και οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να την ζητήσει απευθείας μέσω email([email protected]) από το τμήμα Ανάπτυξης και εκπαίδευσής της ΕΠΟ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στο site της ΕΠΟ (https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42369)

να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αφού τα μετατρέψουν σε ξεχωριστά αρχεία pdf σαν αρχείο στο email του τμήματος Ανάπτυξης και εκπαίδευσής της ΕΠΟ καθώς εκεί θα γίνει και η επιλογή των ενδιαφερόμενων, [email protected].

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται τα 10 δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στη σχολή, εύκολα τα βρίσκει κανείς στο site της ΕΠΟ ή και της Ένωσης μας.  


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια