Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει στην Α1 κατηγορία ο Οδυσσέας Αυλιωτών

ΕΠΣΚ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ
27 Ιουλίου 2022 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη σεζόν ο Οδυσσέας Αυλιωτών τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με βάση την προκήρυξη θα έπεφτε κατηγορία αν έπεφταν δυο ομάδες από την Γ΄ Εθνική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη σεζόν ο Οδυσσέας Αυλιωτών τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με βάση την προκήρυξη θα έπεφτε κατηγορία αν έπεφταν δυο ομάδες από την Γ΄ Εθνική ή μία και δεν ανέβαινε η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΚ. Ο Αστέρας Πετριτή ανέβηκε και με βάση τα δεδομένα του Μάη, όταν η ΑΕ Λευκίμμης, με εκείνη την περιβόητη απόφαση υποβιβάστηκε (προσωρινά πιστεύουμε) από την Γ΄ Εθνική, δεδομένου ότι ήδη είχε υποβιβαστεί και ο ΟΦΑΜ, ο Οδυσσέας δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Α1 (θα λέγεται Α΄ από τη νέα σεζόν). Όμως Η απόφαση του CAS να δικαιώσει τη Λευκίμμη και η αναμονή να μείνει και επίσημα στην Γ΄ Εθνική, οδήγησε την ΕΠΣΚ στο Δ.Σ. της Δευτέρας 25/7/2022 να αποφασίσει ότι ο Οδυσσέας δεν θα υποβιβαστεί και θα συνεχίσει στην ίδια κατηγορία, κάτι απόλυτα δίκαιο και σωστό.

Η είδηση χαροποίησε τους Αυλιώτες με την ομάδα πλέον να βάζει διαφορετικούς στόχους, αφού θα συμμετάσχει στην ανώτερη κατηγορία της Ένωσης και ενημέρωσε για το σχεδιασμό της και για ενίσχυση του ρόστερ.

Η ανακοίνωση

Το ΔΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ θα αγωνίζεται κανονικά την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην Πρώτη Κατηγορία του πρωταθλήματος!!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη έπειτα από μεγάλη καθυστέρηση αρκετών ημερών και αρκετής ασάφειας..

Η ομάδα μας προχωράει κανονικά τον σχεδιασμό και την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα χρονιά!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια