Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διοικητικό αδιέξοδο στο Θιναλιακό, χωρίς Δ.Σ. ως σήμερα

ΕΠΣΚ ΤΟΠΙΚΑ - ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
26 Ιουλίου 2022 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ομάδα η οποία για τους περισσότερους αποτελεί παράδειγμα ήθους, συνέπειας και αθλητικού ιδεώδους είναι ο Θιναλιακός, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια περνάει μια κρίση διοικητική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ομάδα η οποία για τους περισσότερους αποτελεί παράδειγμα ήθους, συνέπειας και αθλητικού ιδεώδους είναι ο Θιναλιακός, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια περνάει μια κρίση διοικητική.

Ο κ. Χρ. Ανεμογιάννης, ο οποίος έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα, μαζί με τους συνεργάτες του,  πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣΚ, την οδήγησε στη Γ΄ Εθνική, έφτασε στη 3η φάση του θεσμού και έπαιξε στο κύπελλο με επαγγελματική ομάδα  (ΠΑΕ Καβάλα), μετά το τέλος της φετινής σεζόν παραιτήθηκε από το Δ.Σ. και όλα είναι πλέον στον αέρα.

Το σωματείο έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί το διάδοχο σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού ούτε στις κλήσεις για Γ.Σ. υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση. Υπήρχε αρχικά η εντύπωση ότι ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας κ. Κ.Κοσκινάς (Ξενοδόχος) θα έμπαινε επικεφαλής ενός διοικητικού σχήματος, μετά ότι πιθανόν άλλο μέλος της οικογενείας, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο, ενώ δεν υπήρξε και «ζεστό ενδιαφέρον» από κάποιους να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Την περασμένη Κυριακή είχε οριστεί Γ.Σ. για εκλογές νέου Δ.Σ. (για 3η φορά), δεν έγιναν, με επίσημη αιτιολογία ότι δεν πήγε δικηγόρος (δικαστικός αντιπρόσωπος). Όλα είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι συζητάνε με άλλες ομάδες για την μεταγραφή τους. Μάλιστα η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ανακοίνωσε τον Σπύρο Κροκίδη (Τσούρη), κάτι επίσημο βέβαια, ενώ η ποιότητα του ρόστερ του περσινού Θιναλιακού είναι τέτοια που εύκολα οι περισσότεροι παίκτες, αν θελήσουν θα βρουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Για πρώτη φορά είναι σε τόσο δύσκολη θέση η ομάδα, ήδη τελειώνει ο Ιούλιος, θα πρέπει να βρεθεί διοικητικό σχήμα να τρέξει τις εξελίξεις και ίσως να μειώσει την φυγή των παικτών, που λογικό είναι, όταν η ομάδα είναι ακέφαλη να ψάχνουν την επόμενη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια