Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάει προετοιμασία και δοκιμαστικά ο Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
25 Ιουλίου 2022 / 15:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή ξεκινά τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική την Τρίτη 26 Ιουλίου, με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης) στο Κανόνι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή ξεκινά τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική την Τρίτη 26 Ιουλίου, με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης) στο Κανόνι. Στο γήπεδο αυτό θα γίνει η προετοιμασία, ενώ θα δηλωθεί και σαν έδρα της ομάδας για την Γ΄ Εθνική, με το γήπεδο της Λευκίμμης σαν 2η έδρα.

Η συγκέντρωση ορίστηκε για τις 18.30 και πέραν των παικτών όπου μένουν από το περσινό ρόστερ, η ομάδα θα προχωρήσει σε δοκιμαστικά παικτών, αυτών που θα ήθελαν να αγωνιστούν στο δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι της κατηγορίας.

Υπάρχει ενθουσιασμός και διάθεση αυτή η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ δυνατή και να εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο επάξια, σε μια κατηγορία η οποία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη φέτος, αφού θα γίνει σε μόλις 4 ομίλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια.  Όλοι ξέρουν τις δυσκολίες, όλοι ξέρουν ότι πρέπει να γίνουν υπερβάσεις σε όλα, ήδη το Δ.Σ. της ομάδας τρέχει για να μπορέσει να προσφέρει τα καλύτερα στο τμήμα και στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από θέμα μεταγραφών, αποδεσμεύσεων κλπ, ακούστηκαν και ακούγονται πολλά, θα μείνουμε στις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας, αφού ναι μεν θα ήθελε όλοι οι περσινοί ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.  Αυτές είναι κυρίως στις μεγάλες υποχρεώσεις τν παικτών και στο χρόνο που πρέπει να αφιερώσουν στις εκδηλώσεις της ομάδας, κάποιοι από τους οποίους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν.

Με προπονητικό τιμ τεσσάρων ατόμων θα πορευτεί ο Αστέρας, ο Γιάννης Σφακιανάκης είναι ο προπονητής, ο Φίλιππος Τάντης ο γυμναστής, ο Δ. Αυγερινός ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο Μ. Μάρισιτς ο προπονητής τεχνικής κατάρτισης. Ενημέρωσε για την πρώτη συγκέντρωση η ομάδα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Την Τρίτη 26/07 στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού ξεκινούν οι προπονητικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική σεζόν, όπου μας βρίσκει στην Γ' Εθνική. Μαζί με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να δοκιμαστούν προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ, ότι θα πρέπει να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο στις 18:30. Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 19:15 παρουσία του προπονητικού team και του Διοικητικού Συμβουλίου.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια