Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Περιφέρεια ο Αστέρας Πετριτή για την εξέδρα

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
12 Ιουλίου 2022 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή θα εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στην Γ Εθνική, για 2η φορά μετά από το 2016, αλλά και πάλι θα παίζει τους εντός έδρας αγώνες σε άλλο γήπεδο και όχι το δικό του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή θα εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στην Γ Εθνική, για 2η φορά μετά από το 2016, αλλά και πάλι θα παίζει τους εντός έδρας αγώνες σε άλλο γήπεδο και όχι το δικό του. Αυτό γιατί δεν πληροί τις προδιαγραφές αγώνων της κατηγορίας και μια από αυτές είναι η εξέδρα που πρέπει να έχει το γήπεδο. Η ΠΙΝ έχει ήδη στο πρόγραμμα της την κατασκευή της εξέδρας, αλλά προς το παρόν ο Αστέρας θα παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (Σφακιανάκης)  στο Κανόνι. Μια συνάντηση με την ΠΙΝ του Δ.Σ. θα βοηθούσε να προχωρήσουν οι εργασίες και  αυτή έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουλίου σε καλό κλίμα. Μάλιστα στη ενημέρωση του Αστέρα υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση των εργασιών.  

Το δελτίο τύπου

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Αστέρα Πετριτή με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκ μέρους του Αστέρα ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Στούπας και ο Υπεύθυνος Γηπέδου κ. Κωνσταντίνος Παγκράτης. Εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζορμπάς Κωνσταντίνος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας κ. Κουρτέσης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πετριτή κ. Παγκράτης Φώτιος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μουζακίτης Νικόλαος.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την παράδοση του φακέλου του έργου για τη βελτίωση των υποδομών του γηπέδου Πετριτή, και πιο συγκεκριμένα για την κατασκευή της εξέδρας του γηπέδου, έργο που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και υπό την εποπτεία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και του Αστέρα Πετριτή.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια