Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΓΓΑ: «Εγγραφή ως 31/7/2022, άλλως δεν παίζετε»

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΓΓΑ
08 Ιουλίου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Καμπανάκι από την ΓΓΑ για τα ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ.

ΑΘΗΝΑ. Καμπανάκι από την ΓΓΑ για τα ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ. Και αυτό γιατί η προθεσμία λήγει στο τέλος του μήνα (31/7/2022) και όσα δεν έχουν τακτοποιηθεί, δεν θα έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα, σε επίσημους αγώνες, αλλά και να χρησιμοποιήσουν, Δημοτικές ή Δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, αφού θα διαγραφούν.

Υπάρχει ένα μπέρδεμα σε κάποιους που επειδή δόθηκε παράταση για εναρμόνιση του καταστατικού ως το τέλος του χρόνου, θεωρούν ότι αυτό ισχύει και για την εγγραφή τους, αλλά δεν είναι έτσι πρέπει να προσέξουν. Μάλιστα η ΓΓΑ έστειλε έγγραφο στις ΕΠΣ που αναφέρει:

«Καλημέρα σας,

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31/07/2022 θα πρέπει τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο σωματεία να υποβάλλουν ολοκληρωμένη αίτηση επικαιροποίησης στοιχείων για το Μητρώο έτους 2022. Σε αντίθετη περίπτωση τα σωματεία θα διαγράφουν από το Μητρώο. Στοιχεία για τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο, καθώς και για όσα από αυτά έχουν επικαιροποιήσει  επιτυχώς τα στοιχεία τους για το 2022, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στη διεύθυνση https://somateia.gga.gov.gr/eggegramena-somateia .

Στη διεύθυνση https://somateia. gga.gov.gr/aitiseis-2022 μπορείτε να δείτε πόσα σωματεία και ποια έχουν ολοκληρώσει ή όχι την υποβολή της αίτησης για το έτος 2022. Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των μελών σας

Με εκτίμηση».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια