Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έμεινε ο Στ. Κουλούρης, έφυγαν οι Αφοί  Ίσερη

ΕΠΣΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
08 Ιουλίου 2022 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σταμάτης Κουλούρης, καθηγητής φυσικής αγωγής θα συνεχίσει να είναι προπονητής στην Αναγέννηση Περιβολίου και την επόμενη σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σταμάτης Κουλούρης, καθηγητής φυσικής αγωγής θα συνεχίσει να είναι προπονητής στην Αναγέννηση Περιβολίου και την επόμενη σεζόν. Ένας άνθρωπος με ήθος και γνώσεις, που έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές την ομάδα του Περιβολίου σαν προπονητής και που οι δυο πλευρές μπόρεσαν, ξεπερνώντας κάποιες δυσκολίες να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα.

Παράλληλα η Αναγέννηση ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία με δυο σπουδαίους ποδοσφαιριστές τους Αδελφούς Ίσερη, τον Δημήτρη και τον Άντωνη. Μιλάμε για δυο πολύ έμπειρους και ξεχωριστούς παίκτες, με τον Δημήτρη να θέλει ακόμη χρόνο αποθεραπείας, αφού είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο ματς με τον Όλυμπο, υποβλήθηκε σε εγχείριση και δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει.

 

Η ανακοίνωση για Στ. Κουλούρη

«Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταμάτη Κουλούρη.

Οι όποιες δυσκολίες που υπήρχαν λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του προπονητή , τελικά κάμφθηκαν, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας , και της διατήρησης του άψογου κλίματος που υπάρχει στην Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια.

Άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να είναι και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Οικονόμου.  Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία».

 

Ανακοίνωση για Δ. & Α. Ίσερη

«Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Ίσερη, και Άντονι Ίσερη.  Τους ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε την χρονιά που πέρασε , με μόνο μελανό σημείο τον άσχημο τραυματισμό του Δημήτρη.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.  Η πόρτα της Αναγέννησης θα είναι πάντα ανοιχτή».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια