Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ι. Βλαχόπουλος: Να αποδοθεί το δίκιο, η ΑΕΛ να μείνει στην Γ  Εθνική 

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
06 Ιουλίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος, με τον οποίο μιλήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης μας διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με την απόφαση του CAS και τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος, με τον οποίο μιλήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης μας διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με την απόφαση του CAS και τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν. Ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά τη δικαίωση της ΑΕΛ, αν και ο ίδιος ξέρει και βλέποντας τις προηγούμενες αποφάσεις έχει καταλάβει ότι έγιναν σοβαρά λάθη στο θέμα αυτό.

Περιμένοντας και την απόφαση της ΕΠΟ μετά από αυτή του  CAS ρωτήσαμε τον πρόεδρο αν έχει κάποια επαφή με την Ομοσπονδία και μας τόνισε: «Είχα επαφή με την Ομοσπονδία και με νομικούς και αυτό που όλοι λέμε είναι πως αυτή τη απόφαση είναι μονόδρομος να την εφαρμόσουν στην ΕΠΟ. Από τη στιγμή που αναιρείται η απόφαση του 2βαθμιου της ΕΠΟ και η ΑΕΛ δεν μηδενίζεται στο ματς με τον Μακεδονικό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα».

Τον ρωτήσαμε πως βλέπει τις κινήσεις της ΕΠΟ και τι περιμένει και μας είπε: «Η ΕΠΣΚ ενδιαφέρεται να αποδοθεί το δίκιο και η ΑΕ Λευκίμμης να μείνει στην κατηγορία. Για την ΕΠΟ αυτό είναι εύκολο να γίνει, αλλά θα δυσκολευτούν πολύ στο θέμα της Κοζάνης και του Μακεδονικού. Και αυτό γιατί έχουν γίνει τα μπαράζ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ επεξεργάζονται την απόφαση, προβληματίζονται και σύντομα θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Αν θα είναι αυτές αναδιάρθρωση ή κάτι άλλο, σαν ΕΠΣΚ δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, εμείς αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για την δικαίωση της δικής μας ομάδας και μόνο αυτό έχουμε κατά νου τούτη την ώρα».  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια