Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάθημα ζωής, η εκδήλωση του ΕΣΥΝ για τα παιδιά

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15 Ιουνίου 2022 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και η άρνηση στα ναρκωτικά είναι μάθημα ζωής για τη σημερινή νεολαία και κάθε εκδήλωση που μπορεί να στηρίξει τις δυο αυτές συνισταμένες είναι ξεχωριστή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και η άρνηση στα ναρκωτικά είναι μάθημα ζωής για τη σημερινή νεολαία και κάθε εκδήλωση που μπορεί να στηρίξει τις δυο αυτές συνισταμένες είναι ξεχωριστή. Το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ (Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών) με πρόεδρο τον κ. Κ. Ρούσινο, έκανε μια ιδιαίτερα διδακτική εκδήλωση στις Νυμφές.

Η παρουσία 9 Ακαδημιών και 220 παιδιών που έπαιξαν, διασκέδασαν, γνώρισαν καινούργιους φίλους και φώναξαν για την Ειρήνη και ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών, είναι μάθημα ζωής για τα παιδιά αυτά και την κοινωνία. Μάθημα που θα βοηθήσει να γλυτώσουν πολλά παιδιά από τον κατήφορο που τα «τραβάει» η σημερινή ζωή και οι «επιτήδειοι».  Και στις Νυμφές ήταν η πρώτη εκδήλωση που έγινε, ενώ ακολουθούν δυο ακόμα στην Κ. Πλατεία στην Πόλη και στον Αγ. Ματθαίο.

Σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτό, στο ΕΣΥΝ και στον Αχιλλέα Νυμφών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, έδειξαν το δρόμο της αρετής για τα παιδιά, τα έκαναν χαρούμενα στην πιο τρυφερή και πιο ευάλωτη ηλικία. Αυτό το αναγνώρισαν και όλες οι Ακαδημίες που πήραν μέρος και δείτε χαρακτηριστικά τα μηνύματα που έστειλαν μετά το πέρας της εκδήλωσης.  

Ακαδημία ΑΣ Θιναλιακός

H Ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της μεγάλης αθλητικής γιορτής του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών),για την πρόσκληση τους να συμμετάσχουν 3 τμήματα μας (Bambini--Projunior--Junior) στο 11ο Τουρνουά Ακαδημιών που έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Ιουνίου στις Νυμφές.

Συγχαρητήρια επίσης και σε όλες τις συμμετέχουσες Ακαδημίες, καθώς και στους θεατές που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Τέτοιες πρωτοβουλίες θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς και πάντα πρόθυμους να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί.

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ--ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ--ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Ιόνια Ακαδημία ΡοΜα

Αξέχαστες στιγμές στις Νυμφές έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ιόνιας ΡοΜα Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου Κέρκυρας στο 11ο τουρνουά ποδοσφαίρου κατά των ναρκωτικών του ΕΣΥΝ. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον κύριο Ρούσινο και για την φιλοξενία τον Α.Ο. Αχιλλέα Νυμφών.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ναρκωτικά ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΠΣ  Όλυμπος

Η ακαδημία μας συμμετείχε σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών στο γήπεδο των Νυμφών.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κώστα Ρούσσινο για την πρόσκληση και τον συγχαίρουμε μαζί με τους συνεργάτες του για την άρτια οργάνωση και τα επίκαιρα μηνύματα που πέρασαν μέσω αυτής.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια