Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Κανονιού πρωταθλήτρια, 1-0 τον Αχιλλέα Νυμφών

ΕΠΣΚ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16
06 Ιουνίου 2022 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου έγινε το Σάββατο 4/6 ο τελικός του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ στην κατηγορία Νέων (Κ-16) με αντιπάλους τον Αχιλλέα Νυμφών και την ΑΕ Κανονιού,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου έγινε το Σάββατο 4/6 ο τελικός του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ στην κατηγορία Νέων (Κ-16) με αντιπάλους τον Αχιλλέα Νυμφών και την ΑΕ Κανονιού, με την τελευταία να παίρνει την νίκη και τον τίτλο.

Ο Αχιλλέας μπήκε δυνατά στο ματς και στα πρώτα 20 λεπτά άγγιξε το γκολ με τον Ψαρρά στο 17΄, είχε δοκάρι, ενώ έχασε 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες. Όμως στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο, με εκατέρωθεν καλές στιγμές.

Στο β΄ μέρος η ΑΕ Κανονιού ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ στο 51΄ με πλασέ του Βρεκάι και στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες να πετύχει και άλλο τέρμα, με πιο σημαντικές του Βρεκάι στο 66΄ και του Κρητικού στο 74΄, έμεινε το 1-0 και η δίκαιη νίκη της ΑΕ Κναονιού, που πήρε επάξια τον τίτλο.    

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Μίχος, Δράμπαλος.

Αχιλλέας Νυμφών: Τσενεμπής Δ., Μαλαχάς, Τσεναμπής, Βεδουράς, Μπάνος, Μαρίτσας Κ., Κούδης, Μωραΐτης Χρ., Ψαρράς, Ντάτσι, Ξάνθος (έπαιξαν και οι Μεταλληνός, Ρίζος, Γιαννάκης, Μαρίτσας Ε., Δολιανίτης, Μωραΐτης Στ., Μαρίτσας Σπ.).

ΑΕ Κανονιού: Κουρκούλας, Παπαδάτος, Λέσι, Μπουρδούβαλης, Κάνταρος, Παληοχώρης, Τσιάβος, Παπάς, Κρητικός, Βρεκάι, Μάνδυλας (έπαιξαν και οι Μερκάι, Βλάχος, Ασημόπουλος, Κουρτέσης, Λόλης, Παπαγκόγκας, Δήμας, Γαούστης).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια