Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενωμένοι να προασπίσουμε το δίκιο της ΑΕΛ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
05 Μαΐου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναμενόμενη απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόρριψης της ένστασής του για το ματς με την ΑΕΛ, τοποθετείται στην Παρασκευή 6 Μάη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναμενόμενη απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόρριψης της ένστασής του για το ματς με την ΑΕΛ, τοποθετείται στην Παρασκευή 6 Μάη. Μια απόφαση που αναμένουμε να μην αλλάξει την πρωτόδικη η οποία και με βάση το σκεπτικό και τους κανονισμούς είναι απόλυτα δίκαιη, δεν αλλάζει τη βαθμολογική σειρά με την οποία κατατάχθηκαν οι ομάδες, με βάση τα αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους.  

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι θεωρώντας ότι «έχουν άκρες» πιέζουν ένα μήνα τώρα να καταργηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί για να επωφεληθεί ο Μακεδονικός. Η ΑΕΛ το γνωρίζει, ήδη έχει πάρει θέσεις για όλα αυτά, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μάη, με νέα ανακοίνωσή της ζητά το αυτονόητο, την δικαίωσή της, αλλά και την στήριξη όλης την Κέρκυρας που έχει υποχρέωση να το κάνει.   

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Όλοι συνυπεύθυνοι για την τελική απόφαση

Για ακόμη μία φορά ως ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ εφιστούμε την προσοχή όλων των ανθρώπων του νησιού μας, Βουλευτών, αιρετών, παραγόντων, των ανθρώπων του Αθλητισμού όλης της κοινωνίας, για τη τελική απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης, κατά της πρωτόδικης απόφασης που αφενός δικαιώνει την ομάδα μας και αφετέρου εξασφαλίζει την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Όλοι ενωμένοι πρέπει, ακόμη και τώρα να αντιδράσουμε και να αμυνθούμε απέναντι στα διάφορα “κέντρα” που προσπαθούν με γελοίους λόγους να αφαιρέσουν εξ αγωνιστικά, την δίκαιη παραμονή της ομάδα μας στην κατηγορίας, κάτι που κατέκτησε δίκαια στους αγωνιστικούς χώρους.

Όλοι οι άνθρωποι του νησιού μας, της Κέρκυράς μας, οφείλουμε και πρέπει να προασπίσουμε τα δίκαια συμφέροντα της ομάδας μας. Αυτήν την κρίσιμη ώρα οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην Διοίκηση, στους προπονητές, στους παίκτες μας, αλλά και στον σπουδαίο κόσμο μας, ο οποίος δεν ζητά κάτι παραπάνω από την αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο συμβεί πέραν από αυτό που δικαιούμαστε, ως ομάδα, ως νησί, ως κοινωνία θα μας βρει απέναντι και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του.

Μετά και από την παρούσα ανακοίνωσή μας, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ότι δεν γνωρίζαμε. Θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Ζητούμε την προστασία της ομάδας μας, καθώς η δίκαια παραμονή της στην Γ’ Εθνική 2021-2022 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μην την σέβεται και να παίζει τα βρόμικα παιχνίδια του εξ αγωνιστικά.

Οι τοπικοί “άρχοντες” οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.

Η ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στην Γ’ Εθνική και την επόμενη χρονιά.

Με εκτίμηση

η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια