Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απαλλαγή Π. Κορομπόκη για το ματς με Μ. Αλέξανδρο

ΕΠΟ
05 Μαΐου 2022 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έπρεπε να περάσει ένας μήνας για να βγει απόφαση για τον προπονητή της ΑΕ Λευκίμμης Παναγιώτη Κορομπόκη, ο οποίος είχε γραφτεί στις παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα στο ματς με τον Μ. Αλέξανδρο, από τον τέως «διαιτητή» Σιδηρόπουλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έπρεπε να περάσει ένας μήνας για να βγει απόφαση για τον προπονητή της ΑΕ Λευκίμμης Παναγιώτη Κορομπόκη, ο οποίος είχε γραφτεί στις παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα στο ματς με τον Μ. Αλέξανδρο, από τον τέως «διαιτητή» Σιδηρόπουλο. Μην ξεχνάμε ότι σε εκείνο το ματς φρόντισε ο «διαιτητής» που σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη λήξη, του πήραν τη σφυρίχτρα, είχε φροντίσει να «ζωγραφίσει» στο Φύλλο αγώνα (πλην του Π. Κορομπόκη) και δέκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τέσσερις εκ των οποίων τιμωρήθηκαν και δεν έπαιξαν στο τελευταίο ματς-παραμονής με τον Μακεδονικό.    

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, την απόφαση για τον προπονητή της ΑΕΛ την έβγαλε στην τελευταία της συνεδρίαση και την ανακοίνωσε επίσημα στις 4/5/2022, ένα μήνα μετά τη διεξαγωγή του ματς.

Η ανακοίνωση

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθη απόφαση.

Απάλλαξε τους εγκαλουμένους ΑΕ Λευκίμης και Παναγιώτη Κορομπόκη από την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση (άρθρο 11 παρ. 1 και 2, άρθρο 10 παρ. 1 περ. δ΄ Ι και άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.). που φέρεται ότι τελέστηκε στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-ΑΕ Λευκίμμης στις 03/04/2022».

Μην ξεχνάμε ότι Παρασκευή αναμένεται και η απόφαση για την έφεση του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόφασης που απέρριψε την ένσταση του Μακεδονικού κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια