Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθλητικός πολιτισμός στις Νυμφές, το ευχαριστώ του Θιναλιακού

ΑΧΙΛΛΕΑΣ
28 Απριλίου 2022 / 16:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 2ος αγώνας της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που έγινε στις Νυμφές τελείωσε με νίκη 1-0 του Θιναλιακού, ο οποίος πήρε και την πρόκριση, επί του Αχιλλέα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 2ος αγώνας της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που έγινε στις Νυμφές τελείωσε με νίκη 1-0 του Θιναλιακού, ο οποίος πήρε και την πρόκριση, επί του Αχιλλέα. Όμως αφήνουμε το ματς που υπήρχαν για 90 λεπτά αντίπαλες δυο ομάδες της Βόρειας Κέρκυρας και πάμε στο μετά. Πάμε εκεί γιατί η κίνηση των ανθρώπων του Αχιλλέα να προσφέρουν γεύμα κλπ στους «αντιπάλους» απλά δείχνει τον ποδοσφαιρικό-αθλητικό πολιτισμό που είναι παράδειγμα προς μίμηση, δείχνει ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, είναι ένα παιγνίδι που έχει δυο «αντιπάλους» μόνο 90 λεπτά και μετά μπορούν να γίνουν μια παρέα, γιατί έτσι πρέπει να το βλέπουμε και να το υποστηρίζουμε όλοι.

Η ομάδα του Θιναλιακού, ξαφνιάστηκε ίσως, αλλά είναι από τις πολλές στο νησί που το ήθος και οι συμπεριφορές της είναι σημείο αναφοράς, εδώ στην περίπτωση των Νυμφών το ίδιο βράδυ ευχαρίστησε δημόσια τον Αχιλλέα με το παρακάτω ευχαριστήριο:   

«Ευχαριστούμε πολύ τον Αχιλλέα Νυμφών για την φιλοξενία και για την

όμορφη έκπληξη που μας επιφύλασσε το Συμβούλιο. Υπεροχο γεύμα με σουβλάκια και ποτά μετά το τέλος του αγώνα.

Ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά καλό καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες.

Σήμερα στο γήπεδο Νυμφών διεξήχθη ο 2ος ημιτελικός Κυπέλλου με την ομάδα μας να προκρίνεται στον τελικό. Ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 στο γήπεδο του Ολύμπου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον φετινό πρωταθλητή Αστέρα Πετριτη».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια