Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναγέννηση καλεί σε Γ.Σ. και εκλογές το Σάββατο 30/4

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ
27 Απριλίου 2022 / 19:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν τελείωσε για την Αναγέννηση Περιβολίου η οποία και φέτος στάθηκε πολύ καλά στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν τελείωσε για την Αναγέννηση Περιβολίου η οποία και φέτος στάθηκε πολύ καλά στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ, έχοντας όπως πάντα πάρα πολλά παιδιά από το χωριό που πλαισιώνουν την ομάδες, με ελάχιστες προσθήκες. Η διοίκηση έκανε το καθήκον της, αλλά θα αποτελέσει παρελθόν από το τέλος του μήνα, αφού έχει εκλογές η ομάδα το Σάββατο για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Βέβαια όπως στο σύνολο σχεδόν των ομάδων της υπαίθρου στο νησί, άνθρωποι του χωριού, παλιότεροι παράγοντες ή ποδοσφαιριστές «ανακυκλώνονται» στις διοικήσεις και υπηρετούν αυτό που αγαπάνε, για να υπάρχει κύτταρο αθλητισμού στο χωριό τους.  

Στο Περιβόλι έχουμε συνηθίσει να υπάρχουν διοικήσεις πολύ εργατικές, με μεράκι, κυρίως όμως με αγάπη για την Αναγέννηση και τον αθλητισμό. Η Γ.Σ. του Σαββάτου και οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν τη συνέχεια της όμορφης προσπάθειας που γίνεται στο Περιβόλι.    

Η πρόσκληση

«Το Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της Αναγέννησης σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης (Μ.Κ.Ε.), με θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

3. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και προτάσεις για τον προγραμματισμό του επομένου έτους

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Το Δ.Σ.»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια