Κυριακή 22.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποφάσεις  για αγωνιστικά θέματα 

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ
26 Απριλίου 2022 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του ΚΑΠ, του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Πειθαρχική Επιτροπή  της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του ΚΑΠ, του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, τις εκθέσεις των παρατηρητών αγώνων, τις απολογίες των σωματείων και παραγόντων   επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

Αποκλεισμό μιας αγωνιστικής στους Cvetkov V. (ΑΕ Καναλίων), Σταύρο Αλέκο (Ομόνοια), Κολιογιάννη Μ. (Θύελλα) χωρίς χρηματικό πρόστιμο και Τσακαλίδη Δ. (Αστέρα Λιαπάδων), Λεοντάρη Γ. (Ηρακλής Σφακερών) με πρόστιμο 10€.

1.Παράλληλα αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τον Κ.Α.Π, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

  • Επιβάλλει στο μέλος του σωματείου ΑΟ ΕΘΝ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ  ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ την ποινή της έγγραφης επίπληξης (άρθρο 5 παρ.1,γ του ΠΚ της ΕΠΟ) για δηλώσεις τις οποίες προέβη στα ΜΜΕ.
  • Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ την χρηματική ποινή των 100€(καταβολή προστίμου μέχρι 20.5.2022)
  • Επιβάλλει στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΗΛΙΩΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για τέσσερις(4) αγωνιστικές και χρηματική ποινή 150€ (καταβολή προστίμου μέχρι 20.5.2022)
  • Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ την ποινή της επίπληξης
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια