Κυριακή 22.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει τελικό ο Θιναλιακός 4-0, τον Αχιλλέα, Αστέρας Πετριτή έμεινε στο 1-1 με Παξούς

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
20 Απριλίου 2022 / 19:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου έγιναν Τετάρτη 20 Απρίλη, με την ομάδα του Θιναλιακού και των Παξών να είναι οι κερδισμένες της ημέρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου έγιναν Τετάρτη 20 Απρίλη, με την ομάδα του Θιναλιακού και των Παξών να είναι οι κερδισμένες της ημέρας.

Το μεσημέρι στις 12.00 ξεκίνησε ο αγώνας στον Πετριτή όπου, αν και έπαιξε εκτός έδρας ο ΑΟ Παξών, με τον πρωταθλητή Αστέρα πήρε πολύτιμο 1-1, αποτέλεσμα όπου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στη ρεβάνς (θα γίνει μια εβδομάδα μετά 27/4) στους Παξούς και να περάσει στον τελικό. Οι γηπεδούχοι που πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα είχαν νικήσει 5-1 τους Παξούς, αυτή τη φορά τα «βρήκαν σκούρα»  αλλά είναι ομάδα με δυνατότητες  ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν και εκτός έδρας. Ο έγχρωμος Bessou μόλις στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ισοφάρισε με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Θεοδώρου στο 60΄.

Στο άλλο ματς που έγινε στο γήπεδο της Κσσιόπης ο Θιναλιακός για μια ακόμη φορά έδειξε τις μεγάλες επιθετικές του αρετές φέτος, νίκησε με 4-0 τον Αχιλλέα Νυμφών και πάει τελικό. Η ομάδα της Αχαράβης μόλις στο 5΄ με βολίδα του ΑΡΜΈΝΗ ΈΚΑΝΕ ΤΟ 1-0, στο 19΄ ο Ρουμάνος  Μπουρτουζάν  διπλασιάζει τα τέρματα, για να κάνει στο 42΄ο Χατζηδημητρίου το 3-0, σκορ ημιχρόνου και στην επανάληψη στο 63΄ ο Στεργίου πέτυχε το 4-0.

Θα είναι απίθανο να αλλάξει κάτι στη ρεβάνς, η ποιότητα και η δυναμική του Θιναλιακού είναι τέτοια που δεν αφήνει αμφισβητήσεις για το ποια ομάδα θα βρεθεί στον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Μάη στο γήπεδο του Ολύμπου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια