Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τελικό» με τη ΝΕ Πατρών την Κυριακή για τα κορίτσια του ΝΑΟΚ

ΠΟΛΟ
09 Απριλίου 2022 / 17:23
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Επισημαίνεται ότι από τις τρεις ομάδες του καθενός από τους τέσσερις Ομίλους της ημιτελικής φάσης, προκρίνονται οι δυο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή το πρωί κρίνεται η πρόκριση της γυναικείας (κ15) ομάδας πόλο του ΝΑΟΚ στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.



ΝΑΟΚ, ΠΟΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ15: (Από δεξιά πάνω) Ρέτση Γλυκερία, Μαρτζούκου Ερμιόνη, Ιασιμοπούλου Ειρήνη, Ραψομανίκη Κων/να, Σκορδίλη Άνια, Όρφανου Ιωάννα, Αναλύτη Λουκία, Τσιμίνος (κόουτς), Φαϊτά Κατερίνα και Ρίγγα Μάρα. (Καθισμένες από δεξιά) Αναλύτη Νεφέλη, Χατζηγεωργίου Αύρα, Ανδριώτη Αλεξάνδρα, Κρασάκη Σήλια, Χατζηγεωργίου Ίριδα.


Το Σάββατο ο ΝΑΟΚ αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ και έχασε 8-6 σ' ένα παιχνίδι αμφίρροπο, που δικαίωσε την καλή φήμη και των δυο συγκροτημάτων. Η κερκυραϊκή ομάδα ξεκίνησε καλά, «έκανε κοιλιά» στην δεύτερη περίοδο, όταν άνοιξε και το σκορ και ξαναϊσορρόπησε τα πράγματα στην τελευταία χωρίς όμως να κατορθώσει την ανατροπή.

Τα οκτάλεπτα: 2-1,1-4, 2-3, 1-0



ΝΑΟΚ (ΤΣΙΜΙΝΟΣ): ΦΑΙΤΑ- ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (1)-ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ (2)-ΡΕΤΣΗ (1)-ΟΡΦΑΝΟΥ-ΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ (2)-ΑΝΑΛΥΤΗ-ΣΚΟΡΔΙΛΗ-ΤΡΥΦΩΝΑ-ΜΠΟΓΙΑΚΗ-ΜΑΡΑ. 

ΠΑΟΚ (ΧΑΤΖΕΛΗ): ΣΑΛΕΧ-ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΙΚΟΥ (4)-ΦΛΩΡΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΥ (2)-ΧΡΙΣΤΑΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ-ΚΑΛΛΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (2)-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΟΥ-ΚΟΚΚΟΥΡΑ

Η ΝΕ Πατρών δεν είναι ομάδα που πρέπει να αγνοήσει, παρά το γεγονός ότι ο ΝΑΟΚ την πήρε και τις δυο φορές που βρέθηκε φέτος στον δρόμο της.

Επισημαίνεται ότι από τις τρεις ομάδες του καθενός από τους τέσσερις Ομίλους της ημιτελικής φάσης, προκρίνονται οι δυο.

Η κρίσμη αναμέτρηση Κυριακή 10:00 το πρωί στο «Σπ. Γιαννιώτης» του ΕΑΚΚ.

Το πρόγραμμα των αγώνων της ημιτελικής φάσης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.