Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απορρίφθηκε η έφεση του ΑΟ Κέρκυρα

ΕΠΟ : ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
08 Απριλίου 2022 / 16:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κέρκυρα παίζοντας με την Θύελλα στο γήπεδο του Ολύμπου στις 22/1/2022 είχε κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Θύελλας, σε ένα ματς που είχε τελειώσει 0-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κέρκυρα παίζοντας με την Θύελλα στο γήπεδο του Ολύμπου στις 22/1/2022 είχε κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Θύελλας, σε ένα ματς που είχε τελειώσει 0-0. Η ένσταση έγινε για παραβίαση ουσιαστικά του υγειονομικού πρωτοκόλλου και είχε σχέση με την κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή.

Η ΕΠΣΚ αφού συμβουλεύτηκε και την ΕΠΟ  απέρριψε την ένσταση αυτή και ο ΑΟ Κέρκυρα έκανε έφεση κατά της απόφασης στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, διεκδικώντας την κατακύρωση σε αυτόν του ματς, που αυτόματα θα σήμαινε και προσθήκη δυο βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση, με την ανακοίνωση της (7/4/2022)  να αναφέρει (μεταξύ άλλων)  για την έφεση τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε την έφεση της Κέρκυρας κατά της υπ' αριθμ. 1/20.3.2022 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας».

Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Κρόνος Αργυράδων και μαθηματικά είναι πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, αφού έχει απόσταση 7 βαθμών από τον ΑΟ Κέρκυρα και υπολείπονται μόλις δυο ματς για την λήξη του πρωταθλήματος, άρα η διαφορά δεν καλύπτεται.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια