Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι βουλευτές Κέρκυρας συγχαίρουν την ΑΕΛ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
07 Απριλίου 2022 / 16:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η άμεση στήριξη της ΑΕ Λευκίμμης για την αδικία που υπέστη η ομάδα στην Αλεξάνδρεια, φάνηκαν από το πρωί της Δευτέρας, όπου και οι τρεις του νομού στάθηκαν δίπλα στο πλευρό της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η άμεση στήριξη της ΑΕ Λευκίμμης για την αδικία που υπέστη η ομάδα στην Αλεξάνδρεια, φάνηκαν από το πρωί της Δευτέρας, όπου και οι τρεις του νομού στάθηκαν δίπλα στο πλευρό της.

Βέβαια το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και για το αποτέλεσμα και την τύχη της ομάδας, δυο μέρες μετά όπου ήταν το ματς με Μακεδονικό. Έτσι βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης, ο οποίος μάλιστα με σύντομη ανάρτησή του αναφέρθηκε στο γεγονός και συνεχάρη την ΑΕΛ, ως εξής:.

«Πολύ χάρηκα τη νίκη της Α. Ε. Λευκίμμης κατά του Μακεδονικού. . Οι Λευκιμμιώτες πανηγύριζαν πολύ ώρα πανευτυχείς..

Την ήθελαν τη νίκη. Παρέμειναν στη κατηγορία. Νίκησαν την διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Καιρό είχα να νιώσω σαν παιδί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους παράγοντες».

Αλλά και ο κυβερνητικός βουλευτής Στέφανος Γκίκας λίγη ώρα μετά το ματς, έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια και έστειλε το δικό του μήνυμα που λέει:  

«Μπράβο Λευκίμμη!!

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στη Διοίκηση και στους απίθανους φιλάθλους της Λευκίμμης που μετά την «σφαγή» στην Ημαθία και παρά τις ελλείψεις, πήραν πανάξια την νίκη από τον Μακεδονικό και την παραμονή στην Κατηγορία!!

Βεβαίως τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Ημαθία, βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ και της Αθλητικής Δικαιοσύνης και όπως με έχουν διαβεβαιώσει οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι διαδικασίες θα ακολουθηθούν ως ο νόμος ορίζει και οι υπαίτιοι των επεισοδίων στην Ημαθία, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Για το θέμα αυτό άλλωστε κατέθεσα σήμερα Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην Κερκυραϊκή Ομάδα και εις ανώτερα!!!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια