Κυριακή 22.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της «ΠΙΣΤΗΣ» προς την ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
06 Απριλίου 2022 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο φιλανθρωπικοί αγώνες που έγιναν στην Κέρκυρα, για να ενισχυθεί η «ΠΙΣΤΗ» (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις),

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο φιλανθρωπικοί αγώνες που έγιναν στην Κέρκυρα, για να ενισχυθεί η «ΠΙΣΤΗ» (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις), είχε τη στήριξη πέραν των διοργανωτών ΙΟΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και Παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας, αρκετών φορέων, αλλά και της Ένωσης, στην οποία η «ΠΙΣΤΗ» έστειλε ευχαριστήρια επιστολή που αναφέρει:

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε/Αγαπητοί φίλοι,

Κανένας δρόμος  δεν είναι μακρινός  συντροφιά με έναν φίλο, όσο  επώδυνος  κι αν είναι, γιατί οι φίλοι ενωμένοι μπορούν πάντα να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της  ΠΙΣΤΗΣ, οι γονείς  και τα παιδιά, μέσω αυτής  της  επιστολής, θέλουμε να  σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την έμπρακτη στήριξη που δείξατε, μέσω της  ενίσχυσης  δυο εκδηλώσεων στο νησί σας, τις 20/03/2022, που διοργανώθηκε από την Ακαδημία ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ και στις  28/03/2022, μεταξύ  των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Κέρκυρας, όπου ο ποδοσφαιρικός, αυτός φιλανθρωπικός  αγώνας  δόθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αποδοχή της  διοργάνωσης

ετήσιου τουρνουά Ακαδημιών της  ΕΠΣΚ με την ονομασία Γεώργιος Μουζακίτης, στη μνήμη του νεαρού αθλητή, ο οποίος έφυγε  τόσο  νωρίς, με διοργανωτή την Ακαδημία ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ, όπου σκοπό έχει για ακόμα μια φορά την συμπαράσταση και υποστήριξη του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ.

Η ηθική αναγνώριση της  προσπάθειάς  μας, σε συνδυασμό με την απλόχερη  υποστήριξη φίλων όπως  εσείς, αποτελούν τη βάση και το ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε ακλόνητοι τον αγώνα, ξεπερνώντας  τους  εαυτούς  μας  και τις προσδοκίες όλων, με τελικό στόχο την αίσια έκβαση της  περιπέτειας  όλων των παιδιών μας.

Σας  ευχαριστούμε από καρδιάς


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια