Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις αφιερωμένες στον αθλητισμό για την AHEPA HJ-34 CORCYRA

AHEPA HJ-34 CORCYRA
05 Απριλίου 2022 / 09:36
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αφιερωμένος στις Αθλητικές δράσεις ήταν ο μήνας Μάρτιος για το τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ακαδημία ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Το τουρνουά διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της AHEPA HJ-34 Corcyra καθώς επίσης και του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Σκοπός της εκδήλωσης, η στήριξη της προσπάθειας του συλλόγου ΠΙΣΤΗ και των παιδιών που μάχονται κατά του καρκίνου.
 
Το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου το τμήμα AHEPA HJ-34 Corcyra συμμετείχε οργανωτικά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως παμπαίδων – παγκορασίδων που διοργάνωσε ο ΚΑΣ «Ο Δαμοκλής» για πρώτη φορά στο νησί μας με τη συμμετοχή 100 αθλητών από όλη την Ελλάδα.


Την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο ΕΑΚ Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε αγώνας της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων με τους βετεράνους Αστέρα Κέρκυρας. Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του τοπικού τμήματος της AHEPA HJ-34 Corcyra, της ΕΠΣ Κέρκυρας και της ΣΥΝΑΠ. Τα έσοδα του αγώνα προσφέρθηκαν για την στήριξη του συλλόγου ΠΙΣΤΗ.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.