Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα κόντρα στη Λαμία του Μ. Τεννέ, για το κύπελλο

αοκκ
29 Nov 2016 / 18:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΑΟΚΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη 30/11 στο ΕΑΚΚ στις 15:00 την ομάδα της Λαμίας.

 Ένα ματς που πρέπει να το κερδίσει η Κέρκυρα, αν θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού, αφού μετά την 1η αγωνιστική και την βαριά ήττα με 4-0, στις 25/10 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, κυνηγάει την κατάκτηση της 2ης τουλάχιστον θέσης που δίνει το εισιτήριο πρόκρισης.
Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι αυτό που ενδιαφέρει την Κέρκυρα, αλλά και τα λίγα έστω έσοδα από το θεσμό του κυπέλλου δεν μπορεί να την αφήνουν αδιάφορη. Για το λόγο αυτό και θα προσπαθήσει να είναι στην επόμενη φάση. 
Η ομάδα μετά το ματς στο Καραϊσκάκη και λόγω συγκοινωνίας έμεινε στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας έκανε προπόνηση στο Μπραχάμι, για να επιστρέψει με την απογευματινή πτήση στο νησί. Ο Μιχ. Γρηγορίου λογικό είναι θα αφήσει εκτός ενδεκάδας κάποιους παίκτες για να τους έχει «φρέσκους» για το Σαββατιάτικο μεγάλο παιγνίδι στο ΕΑΚΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αναμένεται μια σύνθεση κόντρα στη Λαμία με 6-7 αλλαγές τουλάχιστον σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε στο Καραϊσκάκη. 
Ένας παλιός γνώριμος, με μεγάλη θητεία και μάλιστα επιτυχημένη στον ΑΟ Κέρκυρα, επιστρέφει σαν αντίπαλος, είναι ο Μπάμπης Τεννές που έχει συνδέσει το όνομά του πολλές φορές με επιτυχίες της ομάδας της Κέρκυρας, με ανόδους στην Α΄ Εθνική. Σίγουρα  είναι από τους πλέον αγαπητούς τεχνικούς που έχουν έλθει στο νησί και τώρα προσπαθεί αν βοηθήσει τη Λαμία που θέλει να κάνει το άλμα και να παίξει Super League.
Στην αναμέτρηση μεταξύ της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας με την Λαμία θα ισχύσει γενική είσοδος με 10€, τα εισιτήρια δε θα μπορεί ο κόσμος να τα προμηθευτεί από τα γνωστά σημεία  Public Κερκύρας, όπως βέβαια και ηλεκτρονικά μέσω της  πλατφόρμας, ενώ τα εκδοτήρια στο ΕΑΚΚ θα ανοίξουν στις 13:00 
Μετά την 1η αγωνιστική η βαθμολογία του 6ου Ομίλου είναι:
 
1. ΑΕΚ 4 - 0 3
2. Λαμία 1964 1 - 0 3
3. Αναγ. Καρδίτσας 0 - 1 0
4. ΑΟΚ Κέρκυρα 0 - 4 0
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια