Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σάββας Σιδερόπουλος νέος προπονητής στον Θιναλιακό

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
30 Μαρτίου 2022 / 17:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Δευτέρας 28/3/2022 ο Θιναλιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ρομπέρτο Μπολάνο και πριν περάσουν 24 ώρες η διοίκηση φρόντισε και πήρε προπονητή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Δευτέρας 28/3/2022 ο Θιναλιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ρομπέρτο Μπολάνο και πριν περάσουν 24 ώρες η διοίκηση φρόντισε και πήρε προπονητή. Αυτή τη φορά στον πάγκο θα καθίσει ο Σάββας Σιδερόπουλος, νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας, γνωστός καταξιωμένος προπονητής με πολλές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα και ως πρότινος προπονητής του ΟΦΑΜ στην Γ΄ Εθνική.

Την ποιότητα και τις γνώσεις του Σάββα Σιδερόπουλου την ξέρουμε όλοι στο νησί, εκτιμούμε ότι η πρόσληψη δεν έγινε για τα εναπομείναντα 3 ματς στην Α1, αλλά για να σχεδιαστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν, όπου είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα κυνηγήσει και πάλι το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.   

 Η ανακοίνωση του Θιναλιακού

Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τον καταξιωμένο προπονητή και εν ενέργεια πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας Σάββα Σιδερόπουλο.

Το 1986 ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία, και έχει διατελέσει προπονητής σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες σε τοπικό και εθνικό επίπεδο: Τμήματα Υποδομών. Ομάδες Νέων – Ακαδημίες, Μικτές Ομάδες, Ανδρικές Ομάδες.

Έχει κατακτήσει συνολικά 7 πρωταθλήματα Κέρκυρας, 2 κύπελλα Κέρκυρας και αρκετούς τίτλους και ανόδους στις μικρότερες κατηγορίες της ΕΠΣ Κέρκυρας αλλά και στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής.

Στο παρελθόν είχε αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία του Θιναλιακού, τότε φέροντας το όνομα Αετός Όρους.

" Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια του Θιναλιακού και καλή επιτυχία" .

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια