Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λύγισε στο τέλος ο ΟΦΑΜ, 2-3 με Ποσειδώνα Μηχανιώνας

ΟΦΑΜ
30 Μαρτίου 2022 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής έπαιξε με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για το γόητρο κυρίως,

αφού ουσιαστικά είχε υποβιβαστεί, απέναντι σε μιθα ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Η κερκυραϊκή ομάδα  βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη προηγήθηκαν στο 33΄με τον ΟΦΑΜ να γυρίζει το ματς στη συνέχεια. Στο 42΄ισοφάρισε με κεφαλιά  του Χαρβαλιά και με κοντινό πλασέ του Γωνιάδη, που αξιοποίησε εκπληκτική ενέργεια του Πέριτς, στο 64΄ προηγήθηκε με 2-1, ενώ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ και να πάρει τη νίκη, αλλά δεν το έκανε. 

Όλα άλλαξαν μέσα σε δύο λεπτά, αφού  στο 80΄ με κεφαλιά ο Καστριτσέας ισοφάρισε σε 2-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Ξανθόπουλος έκανε με κοντινό πλασέ το σκορ  2-3 και έτσι έχασε το ματς ο ΟΦΑΜ.

ΟΦΑΜ (Ι. Γκαμπέτας): Σκάρπος, Ταμπάκου, Σκύφτας, Τζορμπατζίδης, Παπαδόπουλος, Γραικός, Σπίνουλας, Πέριτς, Κοκονόζι, Χαρβαλιάς, Γωνιάδης (έπαιξαν και οι Μπλέτσας, Βασιλάκης, Σούκερας, Ανδριώτης Σπ.).   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια