Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθλητικό πολιτισμό δίδαξαν Θιναλιακός και Αστέρας

Θιναλιακός
28 Μαρτίου 2022 / 12:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός είναι από τις ομάδες που διδάσκουν πραγματικά αθλητικό και κοινωνικό πολιτισμό, που κάνουν πράξη το fair play

και που πρέπει να διδάσκονται πολλοί για το ήθος και την ποιότητα των ανθρώπων που τον διοικούν.

Έχασε στον Πετριτή 3-1, στο ματς της χρονιάς, που ουσιαστικά ανέδειξε τον πρωταθλητή Κέρκυρας 2022, την Κυριακή 27/3/2022, αλλά με μεγαλείο ψυχής αναγνώρισε και την αξία του αντιπάλου, ενώ ευχαρίστησε δημόσια για την φιλοξενία και ευχήθηκε και για τα μπαράζ ανόδου.

Εξαιρετική και η στάση της διοίκησης του Αστέρα Πετριτή που σε ένα ματς που παιζόταν το πρωτάθλημα, έδειξε αθλητικό πολιτισμό και για όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες οι οποίες πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Θιναλιακός 

Η Διοίκηση του ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ συγχαίρει την ομάδα του Αστέρα Πετριτή για την σημερινή σημαντική του νίκη, που επάξια έφερε.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα δίνει στον Αστέρα το ισχυρό και δύσκολα αναστρέψιμο προβάδισμα να αναδειχτεί πρωταθλητής της φετινής χρονιάς, έχοντας μείνει μόνο 2 αγωνιστικές πριν απ το τέλος.

«Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο σας στην Γ Εθνική. Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή φιλοξενία τον πρόεδρο Σπύρο Κουρτέση και την Διοίκηση του Αστέρα».
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια