Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα γίνει θεσμός στη Β. Κέρκυρα, τουρνουά «Γ. Μουζακίτης»

Ν. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
23 Μαρτίου 2022 / 17:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφησε το στίγμα του και κυρίως την διάθεση να γίνει θεσμός, το Φιλανθρωπικό τουρνουά στην Κασσιόπη την περασμένη Κυριακή, για ενίσχυση της «ΠΙΣΤΗΣ», του συλλόγου που δημιουργήθηκε και βοηθά παιδιά με καρκίνο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφησε το στίγμα του και κυρίως την διάθεση να γίνει θεσμός, το Φιλανθρωπικό τουρνουά στην Κασσιόπη την περασμένη Κυριακή, για ενίσχυση της «ΠΙΣΤΗΣ», του συλλόγου που δημιουργήθηκε και βοηθά παιδιά με καρκίνο.

Η κινητοποίηση της Βόρειας Κέρκυρας, η συμμετοχή όλων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου σε αυτό, αλλά και των παιδιών που με τη συμμετοχή τους, διδάσκονται και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι σημαίνει στήριξη στον συνάνθρωπό μας, είναι μεγάλο κέρδος και δείχνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Πολλά τα μηνύματα, οι ευχαριστίες, τόσο για την ΠΑΣ Ιόνια Ακαδημία και τον Μανόλη Ροκίδη που το διοργάνωσαν. Από τους Αυλιώτες, τις Νυμφές, τις Καρουσάδες, το Θινάλι, την Κασσιόπη  και από την πόλη της Κέρκυρας βρέθηκαν εκεί σε μια συνάντηση συμπαράστασης και προσφοράς. Ο πρόσφατος θάνατος του 22χρονου ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα Αυλιωτών, Γιώργου Μουζακίτη, έδειξε το μέγεθος του προβλήματος και η καθιέρωση του τουρνουά που θα φέρει το όνομά του, είναι ένα βήμα μπροστά.

Για την εκδήλωση παραθέτουμε δυο δηλώσεις, που την χαρακτηρίζουν.

Ν. Μουζακίτης (πρόεδρος Οδυσσέα – Αντιδήμαρχος)

Σαν πρόεδρος του Α. Σ. Οδυσσέα Αυλιωτων και σαν Αντιδήμαρχος του Δήμου βόρειας Κέρκυρας παραβρέθηκα στο Δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης συνοδεύοντας τα παιδιά της Ακαδημίας μας δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε ένα τόσο σοβαρό τουρνουά που τα έσοδα του θα διατεθούν στον σύλλογο γονέων με παιδιά με παιδικό καρκίνο... Ένα τουρνουά που θα γίνει θεσμός κάθε χρόνο και σε άλλα διαφορετικά δημοτικά γήπεδα του Δήμου μας και θα ονομάζετε στην μνήμη του δικού μας παιδιού που χάσαμε πρόσφατα "τουρνουά ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ '"

ΘΕΡΜΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ, σε όλους όσους βοήθησαν να διεξαχθεί το σημερινό τουρνουά και σε όλους τους συμμετέχοντες....

Ακαδημία Θιναλιακόυ

H Ακαδημία μας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το τουρνουά για τη στήριξη του συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» την Κυριακή 20-3 στο γήπεδο της Κασσιώπης.

Επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες Ακαδημίες, στους γονείς-κηδεμόνες ,αλλά και σε όλους όσους παρευρέθησαν και στήριξαν με την παρουσία τους τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης αυτής.

Η Ακαδημία μας  θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και πάντα δίπλα σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες.!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια