Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας στο ΕΑΚΚ το Σαββατοκύριακο

ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
18 Μαρτίου 2022 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Ανάπτυξης,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανελλήνιο Κύπελλο  Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Ανάπτυξης, θ πραγματοποιηθεί το Σαβαβτοκύριακο 19 & 20 Μάρτη στο κλεριστό του ΕΑΚΚ. Μια προσπάθεια του «Δαμοκλή» για να γίνει η διοργάνωση στο νησί μας που στέφτηκε με επιτυχία.

Η ενημέρωση-πρόσκληση

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα στις 19&20 Μαρτίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού των Φαιάκων θα φιλοξενηθεί μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Τα μέλη του ΔΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ αισθάνονται υπερήφανα και πολύ χαρούμενα που θα φιλοξενήσουμε αθλητές  παράγοντες και γονείς απ όλη την Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά κι ανυπομονησία

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια