Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάχες σε Αμύνταιο και Θεσσαλονίκη ο ΚΓΣ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ
18 Μαρτίου 2022 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών και στην Β΄ Εθνική ανδρών δίνει εκτός έδρας παιγνίδια ο Κερκυραϊκός.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την  3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών και στην Β΄ Εθνική ανδρών δίνει εκτός έδρας παιγνίδια ο Κερκυραϊκός. Οι γυναίκες πάνε στο Αμύνταιο να παίξουν με τις Ελπίδες και τα αγόρια στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσουν την Εκμάθηση.

Και οι δυο ομάδες έχουν ελλείψεις, αφού οι ιώσεις και ο covid στερούν  αθλητές από αυτούς τους αγώνες, με τα αγόρια να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όπως όμως μας είπε και ο συντονιστής του τμήματος χάντμπολ του Κερκυραϊκού  κ. Ν. Πέρρος…, «πάμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ότι μας ανήκει, στόχος κυρίως είναι να πάρουν εμπειρίες οι νεαροί αθλητές».  

Να σημειώσουμε ότι στο Αμύνταιο πηγαίνει και μια ομάδα νεαρών κοριτσιών 12-13 χρόνων για να δώσει φιλικό ματς με την αντίστοιχη των Ελπίδων, που έχουν τέτοια τμήματα, έχουν παράδοση σε αυτό. Ο κ. Πέρρος  για τον αγώνα γυναικών μας τόνισε… «θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο στους αγώνες αυτούς, ακόμα και η 1η θέση που οδηγεί στην Α1 να μην έλθει, θα προσπαθήσουμε  έστω την 2η, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τα θα συμβεί στο τέλος».

Και έχει δίκιο σε αυτό  ο κ. Πέρρος, γιατί πολλές ομάδες  δεν δηλώνουν συμμετοχή, δεν αντέχουν οικονομικά να παίξουν α1. .

 Να τονίσουμε ότι οι ομάδες θα πάνε με ένα πούλμαν, πρώτα θα μεταβεί στο Αμύνταιο να παίξουν οι «μικρές» 12-13 ετών το φιλικό και στη συνέχεια οι γυναίκες, αφού τις αφήσει εκεί θα πάει Θεσσαλονίκη να παίξουν τα αγόρια και στην επιστροφή θα πάει ξανά στο Αμύνταιο να «πάρει» τα κορίτσια και  λογικά στις 11μ.μ. θα επιστρέψει στο νησί.

Τα προγράμματα:

 

Β΄ Εθνική ανδρών

Πρόγραμμα  (3η αγωνιστική)

19/3  Εκμάθηση – Κερκυραϊκός  16.00

20/3 Αγριά Βόλου  – Πανόραμα                    

20/3 ΑΟΑ Καστοριάς - Άρης Θεσσαλονίκης

 

Α2 γυναικών

Πρόγραμμα (3η αγωνιστική)

19/3 Ελπίδες Αμυνταίου – Κερκυραϊκός 16.00

19/3 Ορφέας Σουρωτής – Φίλιππος Βέροιας

Ρεπό ο Απόλλων Σταυρούπολης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια