Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην προεθνική παίδων ο Νίκος Κατσαρός

ΜΠΑΣΚΕΤ
22 Φεβρουαρίου 2022 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλοί Κερκυραίοι τον Ναυσίθοο τον ξέρουν σαν σύλλογο που διατηρεί τμήμα κολύμβησης, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι παίρνει μέρος και τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλοί Κερκυραίοι τον Ναυσίθοο τον ξέρουν σαν σύλλογο που διατηρεί τμήμα κολύμβησης, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι παίρνει μέρος και τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ. Φέτος αγωνίζεται στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ με νεανική ομάδα που προέρχεται από τις Ακαδημίες και εκεί φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά.

Η κλήση στο κλιμάκιο της Εθνικής για τον νεαρό αθλητή Νίκο Κατσαρό είναι ξεχωριστή και για τον Ναυσίθοο, αλλά και για την Κέρκυρα, το μπάσκετ της οποίας έχει βαλτώσει σε ρηχά νερά. Ο Νίκος βρέθηκε το τριήμερο 18 ως 20 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη και η υπερηφάνεια ξεχείλισε στις καρδιές όλων στο Ναυσίθοο  και το εκδήλωσε με ανάρτησή του.    

Η ανάρτηση του Ναυσίθοου

Το ΔΣ του ΝΑΟ Ναυσίθοος και σύσσωμοι οι προπονητές της ομάδας, είμαστε υπερήφανοι για την κλήση ενός νέου αθλητή της αναπτυξιακής μας ομάδας, στις επιλογές της Εθνικής ομάδας παίδων. Ευχόμαστε στον αθλητή μας Νικόλαο Κατσαρό καλή πορεία, και συγχαρητήρια στην οικογένειά του τόσο για την ποιότητα του χαρακτήρα του όσο και για την μπασκετική του αξία. Η ομάδα μας, συνεχίζει με όρεξη και μεράκι να προσφέρει τα μέγιστα, στην κολύμβηση και στο μπάσκετ, σε όλα τα παιδιά της Κερκυραϊκής κοινωνίας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια