Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγχειρίστηκε ο Δ. Ίσερης. «Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση»!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΕΡΗΣ
17 Φεβρουαρίου 2022 / 16:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αναρρώνει στο νοσοκομείο. Υπόσχεται να επιστρέψει σιδερένιος. Μηνύματα συμπαράστασης από Πετριτή και Λευκίμμη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Περιβολίου, Δημήτρης  Ίσερης εγχειρίστηκε στο νοσοκομείο Κερκύρας με επιτυχία και αφού μείνει λίγες μέρες ακόμη θα επιστρέψει στο σπίτι του για ανάρρωση. Βέβαια θα περάσει εύλογο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει  στους αγωνιστικούς χώρους, ανάλογα με τις εκτιμήσεις και αποφάσεις των γιατρών.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ο ίδιος με ανάρτησή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους και αναφέρθηκε σε δυο ομάδες, την τωρινή Αναγέννηση Περιβολίου και τις παλιότερες, τον Αστέρα Πετριτή και την ΑΕ Λευκίμμης των οποίων τη φανέλα φόρεσε στο παρελθόν.  

«Δεν έχω λόγια»

Ευχαριστώ κάθε έναν ξεχωριστά πραγματικά δεν έχω λόγια για τη συμπαράσταση σας. Να ευχαριστήσω την ομάδα μου Αναγέννηση Περιβολίου, παίκτες, διοίκηση και πρόεδρο που έχουν σταθεί δίπλα μου όπως και την ομάδα του Αστέρα Πετριτή και τους «Πιράνχας»  για την ανάρτηση τους προς στο πρόσωπο μου.  Δεν μπορώ να ξεχάσω να ευχαριστήσω φυσικά και τη ΑΕ Λευκίμμης, παίχτες και διοίκηση που μου ευχήθηκαν περαστικά.  Θα τα πούμε από τη νέα σεζόν ακόμα πιο δυνατοί. Σας ευχαριστώ όλους!!!

Οι παίκτες της ΑΕ Λευκίμμης μετά το νικηφόρο ματς με την Θύελλα Σαρακηνών την περασμένη Κυριακή, με μια αναμνηστική φωτογραφία, αφιέρωσαν τη νίκη τους στο Δημήτρη και του έστειλαν ευχές τονίζοντας: Συνεχίζουμε για τις επόμενες μάχες!!! Αφιερώνουμε τη νίκη σε ένα δικό μας παιδί, φίλο, ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε Δημήτρη Ίσερη. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε κατ΄  ευχήν!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια