Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

ΑΟ ΦΑΙΑΞ
17 Φεβρουαρίου 2022 / 15:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη του Φαίακα στη Νίκαια επί του τοπικού Άρη ήταν καθοριστική για τη συνέχεια της προσπάθειας για την παραμονή στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη του Φαίακα στη Νίκαια επί του τοπικού Άρη ήταν καθοριστική για τη συνέχεια της προσπάθειας για την παραμονή στην κατηγορία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό. Μετά από αυτήν υπάρχουν ακόμη τρία βήματα, τρία παιγνίδια που μπορούν να δώσουν το εισιτήριο παραμονής στην ομάδα του νησιού μας. Ζητούμενο οι τρεις νίκες, έχοντας το πιο δύσκολο ματς το ερχόμενο Σάββατο με τον ΑΣ Δούκα στο ΕΑΚΚ, ενώ θα ακολουθήσουν αγώνας στη Σαλαμίνα και θα κλείσει η σειρά των μπαράζ με τη φιλοξενία εδώ του Άρη Νίκαιας.

Το Σάββατο η νίκη θα είναι σαν τελικός και θα δώσει προβάδισμα παραμονής στην ομάδα μας, για το λόγο αυτό και η ομάδα ζητάει από τον κόσμο να σταθεί δίπλα της. Άλλωστε οι πληροφορίες ότι θα επιτραπεί μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων στις εξέδρες δίνει αυτό το δικαίωμα. Οι φίλοι της ομάδας που είναι συγκλονιστικοί σε πολλά ματς, καλούνται από τον Φαίακα να είναι δίπλα του.    

Η ανακοίνωση

Η ώρα του τελικού της ομάδας μας ενάντια στον ΑΣΕ Δούκας πλησιάζει… !!!!

Σας περιμένουμε ,όπως παλιά ,να γεμίσετε το Κλειστό του ΕΑΚ Κερκύρας και να βοηθήσετε την ομάδα μας ,να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία ,την Α1 Handball Premier, ώστε το νησί μας να έχει και του χρόνου εκπρόσωπο στα μεγάλα σαλόνια του Handball… !!!

Έλα και εσύ στο κλειστό της Κέρκυρας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 και βοήθησε μας να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής στην κατηγορία… !!!

Η στήριξη σας… Η δύναμη μας… !!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια