Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μια ισοπαλία και μια ήττα για την Κέρκυρα, με Τρίκαλα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΠΣΚ
10 Φεβρουαρίου 2022 / 17:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Το πρώτο ματς του πρωταθλήματος των ΕΠΣ έδωσαν οι ομάδες της Κέρκυρας, αν και γηπεδούχοι στο ΠΕΑΚΙ στα Γιάννενα, με αντίπαλους τις αντίστοιχες ομάδες των Τρικάλων.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Το πρώτο ματς του πρωταθλήματος των ΕΠΣ έδωσαν οι  ομάδες της Κέρκυρας, αν και γηπεδούχοι στο ΠΕΑΚΙ στα Γιάννενα, με αντίπαλους  τις αντίστοιχες ομάδες των Τρικάλων. Ο απολογισμός ήταν ισοπαλία για την  Κ-17 και ήττα για την Κ-15.

Τα παιδιά της Κέρκυρας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και το τεράστιο πρόβλημά τους ήταν ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου που δεν είχαν συνηθίσει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πάρα πολύ στις κινήσεις τους.

Η Κ-15 αιφνιδιάστηκε, μόλις στο 2΄ λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Μαυρογιάννη, ενώ πριν κλείσει το ημίχρονο δέχθηκε ένα περίεργο γκολ από απόκρουση ουσιαστικά αντιπάλου (Γιόλλας) για το 0-2. Στο β΄ μέρος ήταν συγκλονιστικοί οι παίκτες  πίεσαν, μείωσαν με τον Αράθυμο και έχασε γκολ που δεν χάνονται, το τελικό 1-2 είναι εντελώς άδικο για τα παιδιά.

Παρόμοια ήταν και η εμφάνιση της Κ17, μαχητική η ομάδα, είχε κατοχή και πίεσε την αντίπαλο, της έλλειψε ένα δεύτερο γκολ για να πάρει τη νίκη που με βάση την απόδοση εδικαούτο. Ο Παπαγεωργίου έκανε το 0-1 για τους Τρικαλινούς και στο επόμενο λεπτό (στα μέσα του  α΄ μέρους) ισοφάρισε με τον Βρεκάι.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια