Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για βάναυση συμπεριφορά σε απολογία αθλητής της ΓΕΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ
09 Φεβρουαρίου 2022 / 15:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σημαντικές αποφάσεις πήρε το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ το βράδυ της Τρίτης που συνεδρίασε μέσω πλατφόρμας και κάποιες αφορούν τις ομάδες του νησιού μας που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΒΔ Ελλάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σημαντικές αποφάσεις πήρε το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ το βράδυ της Τρίτης που συνεδρίασε μέσω πλατφόρμας και κάποιες αφορούν τις ομάδες του νησιού μας που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΒΔ Ελλάδας.

Ενημερώθηκε η ΕΣΚΑΒΔΕ για το επεισόδιο που έγινε στο ματς ανάμεσα στην ΓΕΚ και τον Καποδίστρια και όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα, με την κράτηση του δελτίο αθλητή της ΓΕΚ. Έτσι μετά τη σύγκλιση του Δ.Σ. την Τρίτη 8/2 αποφάσισε να τον καλέσει σε απολογία, ενώ στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

«Ενημερώθηκαν τα μέλη για το συμβάν που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα Γ.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Σ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (Β’ ΑΝΔΡΩΝ – 5/2/2022) και τη βάναυση συμπεριφορά κατά του διαιτητή Μπουχάγιαρ. Ο αθλητής της Γ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ που είναι υπεύθυνος για το παραπάνω συμβάν κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων».

Επίσης στις αποφάσεις που πήρε,  εγκρίθηκε να καταβληθεί το ποσό των οδοιπορικών διαιτησίας (35€) στους διαιτητές Θώμο Β. και Θώμο Ν. για τον αγώνα Κερκυραϊκός Γ.Σ. – Κ.Α.Ε. Πρωτέας Ηγουμενίτσας που δεν είχε διεξαχθεί λόγω μη προσέλευσης του σωματείου Κ.Α.Ε. Πρωτέας. Ήταν παιγνίδι για την 9η αγωνιστική που είχε οριστεί για 11/12/2021.

Τέλος σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν τα σωματεία…  «Αποφασίστηκε λόγω των ειδικών συνθηκών covid να μη ζητηθούν τα πρόστιμα (100€) από τις αποχωρήσεις των ομάδων που προέκυψαν μετά τις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά για την τρέχουσα αγων. περίοδο 2021 – 2022».

Τέλος αποφασίστηκε να γίνει Γ.Σ. την Κυριακή 20/2/2022 και για το θέμα αυτό η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Εξελεγκτική Επιτροπή για την περίοδο 1/1/2021 – 31/12/2021 για να τεθεί προς ψήφιση από τα σωματεία, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της πλατφόρμας zoom».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια