Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΓΕΚ τίμησε τον Αντώνη Ασπιώτη

ΜΠΑΣΚΕΤ
01 Φεβρουαρίου 2022 / 16:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της ΓΕ Κέρκυρας στα πρωταθλήματα μπάσκετ έχει γίνει με πολύ δυναμικό τρόπο, όχι απλά γιατί η ομάδα φέτος δεν χάνει με τίποτα το πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ (3ος Όμιλος), αλλά γιατί έχει μεγάλη συμμετοχή στα δρώμενα του αθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της ΓΕ Κέρκυρας στα πρωταθλήματα μπάσκετ έχει γίνει με πολύ δυναμικό τρόπο, όχι απλά γιατί η ομάδα φέτος δεν χάνει με τίποτα το πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ (3ος Όμιλος), αλλά γιατί  έχει μεγάλη συμμετοχή στα δρώμενα του αθλήματος.

Μια κίνηση που σίγουρα τιμά τις ενέργειες της ΓΕΚ είναι η αναγνώριση των ανθρώπων που βάζουν το λιθαράκι τους στο χώρο, που βοηθούν νέα παιδιά να βρουν το «μπασκετικό» δρόμο τους.  Έτσι η ΓΕΚ λίγο πριν το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Πήγασο Νότιας Κέρκυρας, τίμησε τον προπονητή της «αντιπάλου» Αντώνη Ασπιώτη, για την προσφορά του στο χώρο και κυρίως στα νέα παιδιά.

Και όντως αξίζει επαίνου και ο προπονητής Α. Ασπιώτης και η νεανική ομάδα του Πήγασου. Μια ομάδα που σε ένα ανοικτό γήπεδο στο Νεοχώρι, με κρύο, βροχή, ήλιο, αέρα, με υποτυπώδης προβολείς προσπαθεί να σταθεί  στα πόδια της, με μεγάλες θυσίες από όλους, διοίκηση, προπονητή,  παίκτες. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν υπέρβαση και μόνο συγχαρητήρια και στήριξη όλων αξίζουν για το έργο τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια