Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Bαριά ήττα του ΟΦΑΜ 1-4 από Εδεσσαϊκό

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
30 Ιανουαρίου 2022 / 16:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ματς χωρίς αύριο ήταν για τον ΟΦΑΜ αυτό κόντρα στον Εδεσσαϊκό, το οποίο όμως έχασε με 1-4. Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου έχοντας δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η κερκυραϊκήομάδα χρειαζόταν τη νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα, μόλις στο 7΄μετά από έξοχη ενέργεια του Γωνιάδη ο Χαρβαλιάς με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, οι φιλοξενούμενοι μόλις τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν όταν μετά από σέντρα ο αφύλακτος στην περιοχή ο Ντόγος έκανε το 1-1 και στο 28΄ σε σέντρα σουτ από πλάγια και 40μ. από την εστία, έγινε το 1-2 από τον Κυριζίδη, αφού ο Σκάρπος ήταν εκτός θέσης.

Πλέον γύρισε η πλάστιγγα και ο Εδεσσαϊκός στο 43΄έκανε το 1-3 με κεφαλιά του Μωϋσίδη. Στο β΄ μέρος και στο 58΄όλα τελείωσαν αφού έγινε το 1-4 με γωνιακό σουτ του Κατικαρίδη.

Μεγάλη απογοήτευση κυρίως από τον κόσμο, που μέρος του έφυγε από το ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 1-3, με τον ΟΦΑΜ όμως να πρέπει να το παλέψει γιατί τίποτε δεν χάθηκε.   

Διαιτητές: Χουλιάρας, Νάστος, Αναγνωστάκης από την Πρέβεζα.

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Σκύφτας, Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίδης, Σπίνουλας, Καμαρά, Πέριτς, Γωνιάδης, Ρουΐ Σίλβα, Χαρδαλιάς (έπαιξαν και οι Μποζίκης, Κ. Γραικός, Μπλέτσας, Καρράς).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια