Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λύγισε 2-0 στη Μηχανιώνα, ο ΟΦΑΜ

γ΄εθνική
19 Δεκεμβρίου 2021 / 15:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο α΄ μέρος μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν κατοχή μπάλας, αλλά δεν κινδύνεψε η εστία του Σκάρπου, ενώ ο ΟΦΑΜ πήρε άριστα στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν απείλησε.

Ο ΟΦΑΜ άντεξε ένα ημίχρονο στη Μηχανιώνα, αλλά στο β΄ υπέκυψε στον ανώτερο Ποσειδώνα και έχασε με 2-0. Στο α΄ μέρος μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν κατοχή μπάλας, αλλά δεν κινδύνεψε η εστία του Σκάρπου, ενώ ο ΟΦΑΜ πήρε άριστα στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν απείλησε.

Στην επανάληψη έφταναν 9 λεπτά για να «τελειώσει» το ματς. Στο 49΄ ο Ιγνατίδης μετά από συρτή σέντρα, βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μόνος στη μικρή περιοχή και έκανε από κοντά το 1-0, ενώ στο 58΄δόθηκε πέναλτι σε προσπάθεια του Ντούγκα, ο ίδιος το εκτέλεσε και παρά την απόκρουση του Σκάρπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΟΦΑΜ προσπάθησε να κάνει κάτι επιθετικά, είχε 2-3 τελικές σε στημένα με τον Γωνιάδη κυρίως, ενώ άγγιξε το γκολ στο 89΄ όταν σουτ του Μαρατζά από το ύψος της περιοχής η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου, με το 2-0 να μένει τελικό σκορ.

Ποσειδών (Δ. Κάλφας): Παπαδόπουλος, Λαγόντζος, Δημητρακόπουλος, Ξανδόπουλος, Καστριτσέας, Ντούγκα, Κανέλης, Ιγνατίδης, Παϊταρίδης, Κουτσικοβασίλης,  Δεληγιαννίδης (έπαιξαν και οι Τσακιρίδης, Λουκοβίτης, Τούλης, Λαβρέντζος, Κουκουλέκης).

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Κάρρας, Ταμπάκου, Τσορπατχζίδης, Σ. Ανδριώτης, Σπίνουλας, Κ. Ανδριώτης, Καμαρά, Μποζίκης, Ροΐ Σίλβα, Γωνιάδης (έπαιξαν και οι Αμπατζίδης, Αρμενιάκος, Βρυώνης, Μαρατζάς).  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια