Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λ. Αυγενάκης: Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ στην ΕΔ/ΕΑΚΚ;

Λ. Αυγενάκης
30 Nov 2021 / 16:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε τα Γιάννενα το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) και συγχαίρει τη Διοίκηση εκεί για όσα έχουν γίνει, μας κάνει να αναρωτιόμαστε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε τα Γιάννενα το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) και συγχαίρει τη Διοίκηση εκεί για όσα έχουν γίνει, μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Μήπως εμείς δεν έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και είμαστε χρόνια πίσω.

Μήπως δεν φταίει η πολιτεία αλλά οι άνθρωποι εδώ που έχουν τις καρέκλες αλλά ΔΕΝ κάνουν τίποτε; Και αυτό γιατί περιληπτικά αναφέρει όλα όσα ΕΓΙΝΑΝ και όχι ΘΑ γίνουν στο ΠΕΑΚΙ (αντίστοιχο του ΕΑΚΚ) και διαβάζοντας τα, μας πιάνει μελαγχολία, παράλληλα δε και οργή αφού οι «δικοί μας» είναι «άλλο επίπεδο».
 
Δείτε περιληπτικά τι αναφέρει ο Λ. Αυγενάκης:

«Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, στις οποίες έχουν γίνει σειρά εργασιών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού, για τις οποίες αξίζουν πολλά μπράβο στον Πρόεδρο, Παντελή Κολόκα και στην Επιτροπή Διοίκησής του».
Στη συνέχεια κάνει αναφορά σε πάρα πολλές παρεμβάσεις, όπως «…  στο κολυμβητήριο (1.500.000€ για ενεργειακή αναβάθμιση έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με την άμεση εγκατάσταση του εργολάβου – αναδόχου), στο κλειστό Γυμναστήριο στη Λιμνοπούλα που ανακαινίστηκε ριζικά με ανακατασκευή του παρκέ, νέο φωτισμό, νέες μπασκέτες, νέους πάγκους για τις ομάδες και θα μπουν και νέα καθίσματα στις κερκίδες, συν ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης, εργασίες στην οροφή,  αναβαθμίστηκε η αίθουσα ενδυνάμωσης και το ιατρείο.

Ακόμα στο Κωπηλατήριο Λιμνοπούλας ανακατασκευάστηκε πλήρως, στα Γήπεδα τένις ανακατασκευάστηκαν εκ θεμελίων.  Στην αίθουσα κάτω από τις κερκίδες των «Ζωσιμαδών» τοποθετήθηκε ειδική χαλαζιακή άμμος για τους αθλητές του στίβου και αντικαταστάθηκε ο φωτισμός, επίσης με φώτα led, ακόμη έχουμε βελτίωση των αποδυτηρίων και του συστήματος θέρμανσης.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στη Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚΙ, η οποία μοχθεί καθημερινά για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στην αθλητική οικογένεια της περιοχής.

Και πάμε να δούμε στο αντίστοιχο δικό μας Αθλητικό κέντρο… πάτωμα στο κλειστό προπονητήριο ΘΑ…. αλλαγή εξέδρας στο κλειστό ΘΑ… αλλαγή μηχανικού εξοπλισμού στο κολυμβητήριο ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, πάμε για τρεις μήνες κλειστό… χλοοτάπητας ποδοσφαιρικού γηπέδου ΘΑ… επιδιόρθωση ταρτάν στίβου ΘΑ… μπαλόνι για κάλυψη εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ-χάντμπολ ΘΑ… σκέπαστρο πίσω από τη μεγάλη εξέδρα για τον στίβο ΘΑ…  ενεργειακή αναβάθμιση (τι είναι αυτό; η Α. Γκερέκου σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το έταξε χρόνια πριν, ξεχάστηκε) να το δούμε ΘΑ…

Ειλικρινά δεν ξέρεις τι να πεις για το ΕΑΚΚ και την ΕΔ που είπε, έταξε, έφερε τον Αυγενάκη και το μόνο που προχώρησε (αλλά δεν ολοκληρώθηκε ακόμα) είναι η αλλαγή μηχανικού εξοπλισμού στο κολυμβητήριο και αυτό γιατί ήταν πεταμένος στο κολυμβητήριο της Ναυπάκτου και τον έστειλαν εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια