Με Καστοριά, Σάββατο οι γυναίκες, Κυριακή οι άνδρες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Και τα δυο τμήματα του Κερκυραϊκού έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα έχουμε πρεμιέρα και στην Α2 γυναικών όπου θα αγωνιστεί ο ΚΓΣ.
Τα κορίτσια ενισχυμένα με τρεις παίκτριες του Φαίακα που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, έχουν το Σάββατο στις 17.30 πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΑΟΑ Καστοριάς και με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία, έχοντας πολλές μικρές σε ηλικία παίκτριες στη σύνθεσή τους. Είναι ο αγώνας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, στον Όμιλο είναι 3 ομάδες και την 1η αγωνιστική η Καστοριά είχε κερδίσει τον ΑΟ Ιωαννίνων με 33-18.
Με την ανδρική ομάδα της Καστοριάς θα παίξει την Κυριακή η αντίστοιχη του Κερκυραϊκού για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, αφού ως γνωστόν η νεανική ομάδα είχε κερδίσει στην πρεμιέρα τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 31-15 και θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της. Το ματς θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 12.00.
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Α2 Γυναικών Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021
17:30, Κερκυραϊκός- ΑΟΑ Καστοριάς
Β’ Ανδρών Κυριακή 21/11/2021
12.00 Κερκυραϊκός- ΑΟΑ Καστοριάς
Αρίων Πτολεμαΐδας – Άρτα 2015
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.