Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Μαρία Στρατηγού

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo
10 Nov 2016 / 10:19

ΧΑΛΚΙΔΑ. Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ΑΠΣ Ηρακλής Κέρκυρας κατακτάει μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τη Μαρία Στρατηγού στην πρώτη θέση στην κατηγορία κορασίδων (γεν. 2005) -47 κιλ.

Η ομάδα του Ηρακλή συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στη Χαλκίδα από4 έως 6 Νοεμβρίου, από τους οποίους η Μαρία Στρατηγού με ευκολία πάτησε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, ενώ οι Ράνια Αρμενιάκου, Αλεξάνδρα Δουλγέρη και Σπύρος Μερκούρης παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να διακριθούν.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 16 καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν από τις αντίστοιχες προκρίσεις Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Η συμμετοχή και μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι από μόνο του επιτυχία και ο Ηρακλής Κέρκυρας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές που προκρίθηκαν στην αντίστοιχη διοργάνωση Βορείου Ελλάδος.
Η ομάδα συμμετέχει τέταρτη φορά στη διοργάνωση και έχει μόνιμη παρουσία στα μετάλλια, με δύο χάλκινα, δύο αργυρά και ένα χρυσό φέτος. Όσο για τους διακριθέντες της περσινής χρονιάς, αυτοί τιμήθηκαν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το απόγευμα στην Ιόνιο Ακαδημία από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.