Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση των τμημάτων ανδρών γυναικών του ΚΓΣ

Χάντμπολ
18 Nov 2021 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωί της Πέμπτης 18/11/2021 στην αίθουσα δεξιώσεων του Κερκυραϊκού Γ.Σ. δόθηκε συνέντευξη τύπου από το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωί της Πέμπτης 18/11/2021 στην αίθουσα δεξιώσεων του Κερκυραϊκού Γ.Σ. δόθηκε συνέντευξη τύπου από το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου. Αφορμή η έναρξη των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών, όπου ο Κερκυραϊκός θα πάρει μέρος, σε Β΄ Εθνική ανδρών και σε Α2 γυναικών, μόλις 5 χρόνια μετά τη δημιουργία του τμήματος. Ψυχή και συντονιστής όλων ο Νίκος Πέρρος, ο άνθρωπος που έφερε το χάντμπολ στην Κέρκυρα, που έστησε και ήταν 25 χρόνια στον Φαίακα, που μέσα από τις δικές του προπονητικές ικανότητες, δεκάδες παιδιά έφτασαν στις Εθνικές ομάδες (και ο ίδιος σαν προπονητής) και σήμερα κάνει νέα προσπάθεια, με εξαιρετικά αποτελέσματα στο Ιστορικό Κερκυραϊκό.

Στην παρουσίαση των τμημάτων και του προπονητικού τιμ, ξεκίνησε με αναφορά στον ΚΓΣ και στο άθλημα και είπε:

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία, ο Κερκυραϊκός σε όλα του τα τμήματα προσπαθεί να είναι παρών και φυσικά στο χάντμπολ, όπου έχει παρουσία πέντε χρόνων. Σε αυτά τα πέντε χρόνια έχει καλύψει όλους τους στόχους που είχε θέσει και αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος για τη συμμετοχή τους και στην Α2 γυναικών. Έχουν ήδη ενταχθεί τρία κορίτσια από τον Φαίακα και ευελπιστούμε ότι σαν ομάδα θα κάνουμε κάτι καλό, ενώ αυτό το Σάββατο στις 17.30 θα δώσουμε το πρώτο παιγνίδι με την Καστοριά. Στην κατηγορία των ανδρών αγωνιζόμαστε με εφήβους, δεν έχουμε φιλοδοξίες, αλλά τα παιδιά αυτά θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, εκεί όπου πέρσι φτάσαμε στα τελικά και σε αγόρια και σε κορίτσια.

Στάθηκε στις ελλιπείς εγκαταστάσεις και τόνισε ότι… υπάρχει λίγος χρόνος προπόνησης, ο ΚΓΣ είναι χωρίς εγκαταστάσεις, αλλά το σωματείο και οι άνθρωποί του είχαν διορατικότητα, έχουν οικόπεδο και ολοκληρωμένη μελέτη και όπως τόνισε «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» ρίχνοντας το μπαλάκι  στους αρμοδίους, για την υλοποίηση του έργου.
Εμείς (δημοσιογραφικά) στο θέμα αυτό έχουμε πληροφορίες ότι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κα Υδραίου έχει εντάξει το έργο στο «Α. Τρίτσης» και έχει ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης ο Νίκος Πέρρος, τόνισε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον Φαίακα και ότι στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει να μείνει στην Α1.  
Τέλος παρουσίασε τους προπονητές των τμημάτων που είναι ο Βασίλης Σαχίνης προπονητής Παμπαίδων / Παγκορασίδων (ηλικίας 13-14 ετών), ο Παναγιώτης Γιανναράς προπονητής παίδων εφήβων και ανδρών, ο Κροάτης (με ελληνική ταυτότητα πλέον) Ζέλικο Φάμπατς, προπονητής ομάδας γυναικών και νεανίδων, ενώ δεν ήταν παρόντες επειδή είναι εκπαιδευτικοί, αλλά προπονητές στον ΚΓΣ οι Παγιάτης Σπύρος και Ουζούνης Νϊκος  προπονητές σε τμήματα αναπτυξιακά (6-11 ετών). 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια