Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα Προέδρου ΕΠΣΚ: Το ποδόσφαιρο ενώνει δεν διχάζει

ΕΠΣΚ
04 Nov 2021 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ανάληψη των καθηκόντων της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΣΚ έγινε το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου 2021 και νέος αέρας πνέει στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ανάληψη των καθηκόντων της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΣΚ έγινε το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου 2021 και νέος αέρας πνέει στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτός ο αέρας θα «σπρώξει» μπροστά το λαοφιλές άθλημα που είχε τελματώσει τα προηγούμενα χρόνια. Μετά από κάθε εκλογή, ευχή όλων είναι να υπάρξει ενότητα, να μην υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά όλοι μαζί να βοηθήσουν στο να πάνε όλα καλύτερα.
Αυτό ήταν και το μήνυμα του νέου Προέδρου κ. Γιάννη Βλαχόπουλου, ο οποίος σε κλίμα συναίνεσης και κατανόησης των σημερινών προβλημάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου, απεύθυνε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, δείχνοντας ότι η διοίκηση υπό την προεδρία του έχει σκοπό να αλλάξει πράγματα, να είναι κοντά στις ομάδες, να τις ακούει και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα φέρουν την άνοιξη στο χώρο.      
 
Το μήνυμα του προέδρου
 
Αγαπητοί φίλοι, παράγοντες της Ένωσης μας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους με ψήφισαν, όσοι δεν με ψήφισαν θα είχαν τους λόγους τους … και τους κατανοώ απόλυτα…
Οι εκλογές όμως τελείωσαν, σας απευθύνω μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Ζούμε δύσκολες στιγμές. Οι υγειονομικές συνθήκες αλλά και η οικονομική ανέχεια, πλήττουν το αγαπημένο μας άθλημα. Οι Κυριακές μας πια είναι δύσκολες!!!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες καλείστε να επιβιώσετε ποδοσφαιρικά, εσείς, η ομάδα, το χωριό….!!

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τις δυσκολίες που καλείστε να διαχειριστείτε.
Είστε εσείς οι ήρωες του ποδοσφαίρου σήμερα!!! 

Η νέα Διοίκηση είναι κοντά σας.

Σε λίγες μέρες θα πάρουμε μέτρα που θα σας ανακουφίσουν έστω και λίγο.
Στην παρούσα φάση και σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα είναι δύσκολες οι αλλαγές.
Ζητώ από εσάς Υπομονή και Αυτοσυγκράτηση.

Καλώ όλους τους  εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου, παράγοντες-προπονητές-ποδοσφαιριστές-παρατηρητές-γιατρούς αγώνων-φιλάθλους, να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα.!!!
Το ποδόσφαιρο ενώνει δεν διχάζει.!!!!

Σας ενημερώνω ότι κάθε Τρίτη ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα δέχονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας οποιοδήποτε θέλει να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο.
Θέλουμε να μας μεταφέρετε τον προβληματισμό σας, το παράπονο σας, τον θυμό σας για όλα όσα έγιναν την Κυριακή!!!

Θα υπάρχει ενημέρωση για ότι κάνει και αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο.
Σας καλώ όλους να βαδίσουμε μπροστά, να μην κοιτάξουμε πλέον πίσω για ό,τι μας πλήγωσε και ό,τι μας πόνεσε, ή μας δηλητηρίασε το μυαλό και τη σκέψη, όπως ήδη κάνω και εγώ!!!

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και μη ξεχνάτε ότι κάθε αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη ήττα  του ποδοσφαίρου!!!

Σας  ευχαριστώ όλους!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια