Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄Εθνική, ΑΕ Λευκίμμης - Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1

γ΄εθνική
31 Οκτωβρίου 2021 / 17:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Κακή ήταν η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τις κερκυραϊκές ομάδες αφού έχασαν και οι δυο. Η ΑΕ Λευκίμμης στην έδρα της από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με 0-1 και ο ΟΦΑΜ στην Πέλλα, έχασε από τον Εδεσσαϊκό με 2-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης φανερά επηρεασμένη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, την Τετάρτη, ήταν μέτρια, χωρίς νεύρο και ψυχή, δεν είχε φρεσκάδα και δυνάμεις  και έχασε από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 0-1. Το παιγνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν κλειστά στην άμυνα και στη κόντρα να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, απέναντι σε μια ΑΕΛ που έκανε αρκετά λάθη.

Στο 58΄ήλθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν στην σέντρα του Βασάρα από αριστερά ο Τσολακίδης μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκάγκο. Η ΑΕΛ στη συνέχεια δεν απειλούσε, δεν μπορούσε να δημιουργήσει, είχε δυο φάσεις που απείλησε στο 84΄με κεφαλιά του Κουλούρη, άουτ και στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Γρηγοριάδη που μπλόκαρε ο Αθανασίου.   

Διαιτητές: Λ. Τζόβας (ΕΠΣ Ηπείρου), Αγ. Σίσκας (ΕΠΣ Ηπείρου), Λ.  Λιαμιράς (ΕΠΣ Θεσπρωτίας).

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάκος, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Βασιλάκης, Πανταζής, Θεοδωράκης, Τσολάκης, Ντεκάρνε, Γεωργακόπουλος (έπαιξαν και οι Τσεβανέδης, Αρμενιάκος, Κουλούρης, Γαρδικιώτης).   
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Μ. Δαρνίκας): Αθανασίου, Τσαλμάς, Νικολίτσας, Παπαϊωάννου, Παπαδημητρίου, Κοντέον, Βασάρας, Τσολακίδης, Λίτσος, Παλιάτσος (έπαιξαν και οι Μαγκούτης, Μποζίδης, Κοτούλας, Μουζάκης).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια