Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Φώτης Βαρσάκης συνεχίζει ως επικεφαλής της Ακαδημίας του ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
23 Αυγούστου 2021 / 17:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όποιος γνωρίζει το ήθος και την προπονητική αξία του καθηγητή φυσικής αγωγής Φώτη Βαρσάκη,

καταλαβαίνει γιατί τόσα πολλά χρόνια συνεχίζει να είναι επικεφαλής της Ακαδημίας του ΟΦΑΜ. Δεν είναι απλά οι γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, αλλά και η συμπεριφορά, το ήθος και οι αξίες που πρεσβεύει που τον έχουν κάνει αγαπητό και σεβαστό, ενώ, όπου έχει δουλέψει πίνουν νερό στο όνομά του. Αρκετά νεαρά παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας του Αγ. Ματθαίου, είναι δικά του δημιουργήματα. Έτσι η ανανέωση της συνεργασίας του, για μια ακόμη χρονιά, με την Ακαδημία της ομάδας, είναι γεγονός και φρόντισε ο Όμιλος να ενημερώσει γι’ αυτό:

«Μια επιτυχημένη συνεργασία ανανεώθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του ότι η ακαδημία μας θα συνεχίσει και την φετινή σεζόν την πορεία της με τον προπονητή Βαρσάκη Φώτη. Το έργο του και το παρελθόν του στο σύλλογο είναι τεράστιο και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής ώστε να καθοδηγεί με υπομονή και αρχές το μέλλον της ομάδας μας, την ακαδημία μας. Η ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων ορίστηκε η 14 Σεπτεμβρίου».

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Σιδερόπουλου και αυτό που την απασχολεί είναι ο αγώνας κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή με την Αγριά Βόλου. Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, που όμως δεν θα είναι αδιάφορη, άλλωστε ο ΟΦΑΜ όταν μπαίνει στο γήπεδο μπαίνει μόνο για να διεκδικήσει τη νίκη. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει και τους Χαρβαλιά και Γραμμένο στις τάξεις του αφού παρέμειναν στην ομάδα, όπως ανακοινώθηκε, τονίζοντας ότι «με την εμπειρία και την ποιότητά τους θα βοηθήσουν και φέτος την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Παράλληλα η διοίκηση ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους δυο ποδοσφαιριστές. Να σημειώσουμε ότι ο Χαρβαλιάς είναι επιθετικός, ενώ ο Γραμμένος είναι μέσος, μάλιστα έχει παίξει σε ΑΟ Κασσιόπης, ΑΕΛ και Θιναλιακό.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια