Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας του Θιναλιακού

Θιναλιακός
06 Ιουλίου 2021 / 18:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τελευταίο δίμηνο που επιτράπηκε στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου να κάνουν προπονήσεις και κάποιους αγώνες, δεν ήταν αρκετό για να χαρούν τα παιδιά την σχεδόν 12μηνη αποχή.

Παρ΄ όλα αυτά έγιναν προσπάθειες από όλους και προπονήθηκαν και σε διάφορα τουρνουά πήραν μέρος, οι περισσότερες στο νησί.

Η Ακαδημία του Θιναλιακού, που είναι από τις πλέον οργανωμένες πήγε σε τουρνουά το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα και χάρηκαν τα παιδιά τους αγώνες, αφού αυτοί είναι και ο πόλος έλξης στον κάθε αθλητή ομαδικού αγωνίσματος. Ένοιωσαν απόλυτα  ευχαριστημένοι και εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση που λέει: 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του ΑCROPOLIS ACADEMY TOURNAMENT για την συμμετοχή μας στο τουρνουά 3-4/7/21 στα Ιωάννινα .
Επίσης να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλες τις συμμετέχουσες Ακαδημίες για το αθλητικό τους πνεύμα και την αγωνιστική άμιλλα που επέδειξαν.

Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους αθλητές της Ακαδημίας μας, για την αγωνιστική (νίκη στο μικρό τελικό στην διαδικασία των πέναλτι επί της Κ16 του Πας Γιάννινα και κατάκτηση της τρίτης θέσης..!)αλλά και εξωαγωνιστική  τους παρουσία.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στους γεννηθέντες του 2005 μιας και λόγω ηλικίας ήταν η τελευταία τους αποστολή με την Ακαδημία μας.
Δυστυχώς οι αντιξοότητες της τελευταίας χρονιάς δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν κάνοντας αυτό που αγαπούν, καθώς επίσης και να δείξουν μέρος του ταλέντου τους.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλό ποδοσφαιρικό μέλλον με υγεία και πολλές επιτυχίες».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια